|
![]() |
#1 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
RAM problem.....
Ovako......danas sam išao premještat kompjuter i kad sam ga stavio na mjesto i upalio nije se čulo ono beep na matičnoj.....prvo sam mislio da je grafa u pitanju ali nije.....izvadio sam oba RAM-a iz kompa i matična je pištila što znači da je s njom sve ok......onda sam probao upalit samo s 512 RAM-a(onaj od 1GB sam izvadio) i gle čuda,upalio je i normalno ušao u windows i sve ostalo......pa sam opet probao vratit taj od 1 GB i opet se ne boota.....znači da je taj od 1GB u qurcu.......jel znate možda šta je bilo???? nisam ništa dirao,samo sam premjestio komp i zatvorio ga(kučište je bilo otvoreno).......HELP.......imam još garanciju........
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jel komp radija dok si ga primišta na drugu lokaciju? Inače zna se desit da se ram usljed naglih trzaja poremeti pa ga je potrebno ponovno ubacit u slot. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Je....radio je prije premještanja....probao sam ga stavit samog u komp(znači,bez onog od 512) i ne radi....probao sam ga stavit i u 1.,2.i 3. slot,ni na jednom ne radi....ne kontam šta je otišlo.....
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako ti ta druga pločica uredno radi sama u svakome memoriskom slotu ploče onda ti još (eventualno) ostaje ispitat ovu pločicu rama od gige na drugoj konfi, mada mislim da je ona dala svoje... Sretno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa raditi ce ti samo se zna zblesirati komp ja sam ti mislio reci da opustis latencije ali eto skuzio si ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Pazi kako koristiš tu autooverclock opciju,da ti se ne bi odbilo o glavu u protivnome... Moj savjet je da sve ručno šteliš tako znaš na čemu si. A kad OC-aš memu koristi memtest + da provjeriš stabilnost postignutog OC-a. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|