|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
RX1950Pro Extreme - horizontalna linija?
Oi, Evo kupih 2 ovakve grafulje (jednu sebi drugu na poklon) i mogu rec da je bomba. Rezultati su stvarno odlicni... ali (da, onaj ALI) grafulja baca neke horizontalne linije u pokretu (odozdo prema gore). Potpuno sam siguran da je rijec o grafulji jer sam: Promjenio monitor, Promjenio procesor, Promjenio maticnu, Promjenio grafulju (stavio MSI 7900GTO, stavio drugu RX1950ku, stavio svoju RX1950ku) Promjenio daklem, SVE. Konfiguracija: Intel 2 Duo Core 6400 (kasnije ubacio 6600 samo za test) Asrock ConRoeXFire-eSATA2 250GB Samsung NCQ 3GB Kingston Ram Klokano nije nista. Ko sto rekoh, crta je nestala nakon sto sam 7900GTO ubacio, obje kartice su imale isti problem. edit: kad govorim o linijama onda mislim na jednu deblju liniju (cca. 2cm na 19" monitoru@1280) najcesce, odnosno jedino vidljivo u igrama kod brze promjene boja. Linija je lagano prozirna naravno i djeluje ustvari ko mutna traka koja prolazi okomito po ekranu. Igre koje su pokazale liniju: Call Of Juarez (sve max, 1280) i Prey (takoder sve max, 1280).
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Driveri, koji? Jesi njih mjenjao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Driveri su oni sa CDa prilozenih uz grafulju/e. Vsync? Pa na 7900GTO nije bilo problema. Mislis da ga nisam ukljucio ili sta? Vidis nisam provjerio.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Catalysti (klikme) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
kralju, imas galon piva. btw. Grafulju mogu samo preporucit. Razlike izmedu nje i 400€ 7900GTX verzije (doduse, GTO ocane na GTX) gotovo da nema. ps. Tenkju tutix, nazalost ljudi poput mene spamaju ovaj forum sa gluparijama kakvih nema. Nisam u PREY-u upalio vsync i digo uzbunu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|