|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Siemens SE555 jako CUDAN problem
Radi se o ovome.Jedan kolega koji radi za t-com valjda dao mi je za se555 firmware bez iptv funkcije.I ja sam normalno backupao postavke,uploadao firmware na modem i u tijeku restarta modema(kako bi novi firmware poceo raditi) nestalo mi je struje u cijelom kvartu. Taj kolega rekao je da je velika vjerojatnost da sada modem vise nema firmwarea jer kada upalim modem on trazi lokalnu mrezu,i kad je nade,restarta se. Dali netko zna kako da to popravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Tvoja situacija je std. "noćna mora" svih flash - iranja uređaja. Da ne duljim, nađi dobar servis koji ujedno ima i EPROM programator. Treba negdi posuditi "zdravi" SE555 (po mogućnosti isti hardware revision), uz pomoć programatora prekopirati EPROM sa zdravog uređaja u ovog zeznutog. Pokušaj saznati da li T-Com u Ka ili Zg ima kojeg hardware service gurua. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jaooo...koja frka...moram si kupit ups za ubuduce...a nista odnestu cu modem u t-com.hvala na brzom ii jasnom odgovoru Nikky. moze lock teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Imaš dvije mogućnosti. Prva, prijavi kvar i dobit ćeš novi jer T-Com tehničar će samo na licu mjesta ustanoviti da ne radi... ili odnesi u Links... on imaju Eeprom programator odnedavno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|