|
![]() |
#1 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
SATA problem
Imam SATA disk, sa starog kompa su mi trebale neke fotke i dokumenti, pa sam odlučio spojiti stari hard. Pisalo je da je secondary IDE slave, a glavni disk First SATA master, ali windowsi se nisu pokrenuli, onda sam postavio stari disk za IDE master i glavnog iskopčao sa matične, sad kad vratim sve na staro opet se nemože upaliti, pomooooooooooooooozite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
slican problem sam ja imao sa Gigabyte maticnom,sve zivo sam probao i na kraju se samo od sebe rijesilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Je suis Schumi
|
Počupao sam sve šta se da sa matične i sad sve radi, a sada ako mi netko može reć kako da spojim stari hard, spojim ja njega i postane on SLAVE, ali neće se upalit komp. Mogu birat Start Windows normally, Safe mode, Safe mode with command propt itd., ugl. šta god pritisnem ne reagira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda se redoslijed boot uređaja promijeni kod spajanja starog diska. Provjeri u BIOS-u...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Da, mjenja se redosljed bootanja uređaja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vjerovatno trebas samo premjestiti u biosu hard sa kojega da buta
![]() |
#7 |
Je suis Schumi
|
U ovaj topic koji je već star (da ne otvaram novi) stavljan jedan problem koji se odnosi na disk. "Disk Defragmenter has detected that Chkdsk is scheduled to run on the : (C ![]() Please run Chkdsk/f" Inače ovo mi se pojavljuje odkad sam spajao stari hard i pri podizanju prozora se pojavljuje da su prozori završili sa provjerom na C disku. Kako ovo riješiti ![]()
![]() |
#9 |
Je suis Schumi
|
Hvala tor, sad sve radi : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |