|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Naime, moj postojeći Siemens A100i je poceo crkavati (dakle, pucanje veze, nemogucnost uspostavljanja maksimalne brzine, lag - a ovi shupci iz t-coma mi nece zamijeniti modem), pa me zanima koji bi ste mi modem preporučili da kupim (i koliko košta, naravno), a da ima mogućnost WLAN-a? Vidim svi se ovdje bavite sa se555 Siemensom (od t-coma)... P.S. Razmišljao sam da prijeđem na Iskon internet (pogotovo sada jer mi rikava modem), uzmem flat (sada imam 2/256 od tcoma), i još dobijem THOMSON SpeedTouch 780(WL)(i) - Broadband Voice IAD - a sad i još jedno pitanje - kakav je taj modem? Zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prva opcija je nabavka second hand SE555 (cca 400 Kn na tržištu). Ako nećeš koristiti ružičastu televiziju stavi zadnji non - IPTV firmware, naštimaj (ovdje po forumu piše kako) i uživaj. Druga opcija isto nije loša, ovako na brzinu to je Alcatel/Thomson uređaj pristojnih karakteristika. Iskon ga je vjerojatno uzeo jer podržava VOIP. Po cjeni od £82.06 or 139€ se isto da nešto zaključiti. Više info o uređaju: http://www.speedtouch.co.uk/780.asp http://www.speedtouch.co.uk/prod780WL.asp?menuCurrPos=2. http://www.speedtouch.com/support.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ALI, još nisam dobio odgovor na pitanje - ŠTA mi je bolje - ostat kod shuPAC-a, potpisat na još 2, (čitaj:DVIJE GODINE)i da dobijem SE555 za 1 kn i plaćam cca 200kn ili potpisat na 1 (čitaj: JEDNU GODINU) s ISKONom FLAT za 299kn (isti download, a brži upload)? Još jednom hvala svima na KONSTRUKTIVNIM ODGOVORIMA P.S. Čuo sam da 2007 (početkom) dolaze neke "spektakularne ponude"? Koliko je to točno (provjereno)? TNX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ako potpišeš kod iskona porćeš dosta jeftinije baram kako trenutno situacija stoji jer t-com još nije odgovorio na ponude ostalih operatera što se očekuje vjerojatno u 1. ili 2. mjesecu. što se tiče toga što ti neće zamjeniti mdoem, vjerojatno ti je istekla garancija (a ona traje dok si pod ugovornom obvezome dakle ili 12 mjeseci ili 24), tako da kao i za svaki drugi uređaj onaj tko ti ga je prodao/isporučio... više ne odgovara
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
micronet ve-mil 610 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
![]() Citiraj:
![]()
P.S.Zar nije Zyxel bolji od Siemensa? : stoopid Ne znam pa pitam... |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
I još jedno pitanje: ŠTA MENI PREDSTAVLJA STATIČKA IP ADRESA? TNX svim "PCEXPERTIMA" na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
|
|