|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gdje nabaviti silikonske podloške za ventilatore?
Trebaju mi silikonske podloške za ventilatore (92mm) ili silikonski držači kao što ih ima zalman. Jel se to može negdje kupiti ili ih ima netko voljan dati/prodati? Osiječani, jel zna netko dal ima u OS ili samo u metropoli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam one Sharkoonove "tiple" koje se stave umjesto šarafa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Yep, samo mi je malo problem naručit 8 kn robe iz ZG ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzeo davno u HGspotu... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Namoči dva lista hamer papira u vodi, zatim lijepo na jedan list natiskaj običnog Transparent silikona, pokrij sa gornje strane drugim listom papira i pitisni nekakvim ravnim predmetom da se silikon ravnomjerno razlije. Nakon 5-6 sati izvadi silikonsku brtvu i lijepo na nju precrtaj markerom oblik venta i oblikuj škarama . Ja sam sebi tako napravio za sve ventove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Nek ti netko kupi pa pošalje poštom u kuverti. ![]() ![]() Radije uzmeš gumu od pacikla pa staviš. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ja ću naručivati iz linksa sljedeći tjedan ekst. kućište za hdd (ako dođe u links), pa ako ne nađeš ništa javi šta da naručim i koliko komada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Odes do lokalne zelezarije i kupis za 2kn punu saku gumica za vodu i to ti je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|