|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Tražim nekoga za ugradnju komponenti,ZG
Dakle,u idućih 2 tjedna planiram prodati,već imam kupca,X800XT PE,i prijeći na PCI-E ploču i istu grafičku PCI-E karticu.. Konkretno,treba mi netko iz Zagreba,tko se u to kuži,da izvadi staru MBO,i sve ostalo,i stavi novu K8NE PCI-E s754. ploču sa postojećim procom,coolerom i tako dalje...dakle klasična zamjena..novo/staro..ja ću srediti SW dio posla,samo mi je potrebno da netko iskusniji od mene to sredi..HW Ja sam na Gredicama,u Zagrebu,plaćam 150kn za uspješno obavljen posao,ako se nekome da..da mi pomogne..i ostavi podatke na PM.. Uzeo bi,ovisno o lovi,tu K8NE..sve drugo ostavio,a za grafu kad uštedim od Vranoge X1950PRO za 1300kn PCI-E...dosta posla,ali mislim da ću uspjeti.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ti to napravim za ćevape... Samo mi reci di su gredice, da znam kolko mi je daleko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
eto fleks i blizu ti je ![]()
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|