|
![]() |
#31 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
U tom grmu leži zec. ![]() Mogu fleshati jedino naslijepo u DOS-u jer grafička daje samo nekakve colorful mrlje. Edit: Uff, čovjek je dosta podigao freq. ... looks so risky... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Write in ©
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa digao ih je nakon flashanja! Ako je gore imao adekvatno hladjenje i ako nije morao dizati voltazu ne vidim problem za R360! Inace najbrzi R350 koji sam vidio je radio na 600/420MHz!!! ![]() Edit: Pa zar vec nisi jedanput flashao naslijepo ovog Radeona? Procedura je gotovo ista tako da ne vidim problem. Edit_2: Mislim da ces ovdje naci sve sto ti treba: http://www.yousendit.com/transfer.ph...4CD46620640F4E
Stupid is as stupid does Zadnje izmijenjeno od: Jerry. 11.12.2006. u 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Znaš već-BUG, PC Chip ili nedajbože Valiću... Striček-sliku stavi u thumbnails, jer bude papala maca.: hello2 : Stavi na newse (hr.potražnja.hardver) da kupuješ PCI grafu, već bu ti neko prodao kakvu S3 za par desetaka kunića....
![]() |
![]() |
#36 | |
Write in ©
|
Citiraj:
Samo nedaj mici maci da popapa. : sweating Inače, sutra ću probati flashati sa BIOS-om za XT pa javim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Write in ©
|
Citiraj:
Evo Jerry upravo probao sa BIOS-om za xt i opet ništa. Pitanje: da li su one čudne kockice različitih boja dokaz da sa BIOS-om nešto nije uredu, da nije dobra verzija ili nešto drugo...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jesi li probao s Biosom od 9800Pro koji sam ti poslao u rar fileu? To je moj originalni bios koji sam skinuo s grafe prije flashanja na XT. Sto se tice tockica to je definitivno problem s ramom (prevelik takt, niske latencije ili ono najgore - da je memorija otisla!). Ako se problem i dalje nastavi savjetujem ti da otvoris Bios u Rabitoru i smanjis defoult taktove od GPUa i memorije na nekih 340/280MHz te da ako ni to ne pomogne da povecas jos i latencije u Biosu. Poslije toga nazalost nemam nikakvog pametnog savjeta zato sretno s kemijanjem!
![]() |
#42 | |
Write in ©
|
Citiraj:
Vodovi su svi čitavi... Pa nije valjda da je umrla, ova grafička je još uvijek izuzetno dobra!? ![]() Bez problema je vrtila NFS carbon na 1024x768 sa high postavkama. Postoji li neki način da budem siguran i konačno pokopam R9800pro zajedno sa starom voodoo2 i rivomTNT. Kada umre dio hardwarea, umre i dio mene....lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|