|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Moj mail peltierzg@yahoo.com Pozdrav p.s. kaze da mi j eporuka prekratka pa sam morao jos ovo dopisati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa zasto ne odneses proc natrag u trgovinu i kazez da ti se GASI računalo i da si skužio da se cpu jako grije i da se zbog tog gasi racunalo..... I dobit ćeš drugi kad skuže da je ovaj grbav. I da nisam bas pretjerano citao gore ili nisam vidio kolike su ti temperature na defaltu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
@peltierzg: Ja ću vjerovatno u subotu ići Freezera konveksno polirat, tako da sjeda dobro na procesor....imam jednu ideju kako, ako upali, javim ti.... Ako ti je toliki bed, možemo se mi changeat za proceve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Izgubit ce garanciju ko da gledam ![]() Ali neće biti jedini.Ja da sam na njegovom mjestu mjenjao bih se s nekim jer isto mu je ovako ce imati proc koji ISTO ide na 3.6 uz 1.50 ili 1.55v a grije se manje od ovoga 25c i IMA granciju.A ovako ce imati proc koji je "savršen" ali neće imati garanciju.I kad tom savršenom procu dojde kraj za godinu-dvije od clockanja i zagrijavanja umjesto da dobije drugi morat ce ga kupit a nije bas stvar tako jeftina osim ako si tajkun pa toliko trošiš na dan samo na mace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Btw. kad smo kod Conroe temepratura, da ne otvaram novi topic - E6600 stock @ 2.4GHz + Freezer 7 Pro (isključen Q Fan, vrti se na max) / Core temp: idle 30-33 / load 45-50 / i BIOS idle 23-30, MB 40. Kućište mi je trenutno otvoreno, 12cm front i 12cm rear vent. Da li je to ok? (Mislim, znam da je ok, nikad nisam imao procesor koji je imao tako niske temperature, ali brijem da bi trebale biti još niže bez OC i s Freezerom). Pretpostavljam da je to zbog toga što sam u jednom trenu Freezer podigao s procesora i pola paste je ostalo na procu, a pola na Freezeru, pa se pri vraćanju vjerojatno nije savršeno pogodilo. Da li da očistim proc i stavim Ceramique ili Silver, ili me ne treba to previše brinuti. Naime imao sam nedavno slomljenu dominantnu ruku koja je krivo zarasla, trenutno idem na terapije prije operacije, i manevriranje s heatsinkom mi je bilo dosta nespretno (zato mi se i dogodilo to), pa bih izbjegao to ako nije nužno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
Pogledaj koje su ti Core temp u idleu u odnosu na CPU temp....(možeš u everestu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Čovjek
|
Pa napisao sam - u Core temp idle je između 30 i 33 u prosjeku, a u loadu (Orthos recimo) oko 45, pa do 50 (ako je Freezer vent na max., a ako je sporiji ide do 55 u loadu). Everest pokazuje manje-više identične temperature.Napominjemda je to sve još na stocku (2.4 Ghz). Zadnje izmijenjeno od: gorluk. 11.12.2006. u 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Guest
|
Ma nema šanse da imaš tako malo Core temp...ne znam...a ako jesu, onda ti je to savršenstvo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Čovjek
|
Citiraj:
Napominjem da je kućište trenutno otvoreno, tek sam složio komp, a stan mi nije zahajcan, tako da je sobna temperatura normalna, za majicu s dugim rukavima. Btw. Smartguy, nisam ni mislio zamijeniti proc, nisam lud, samo pitam da li bih trebao ponovo namjestiti cooler i staviti novu pastu (očito da ne trebam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
24 i 27 su najbolji oc,koliko sam čitao po XS forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Guest
|
Ma odlične su to reze, nemaš se što brinut... Meni je zbog mutavog HS-a u idleu Core temp. 44st, a CPU 31...pa si ti misli onda... Kad upalim Orthos i sl. temp skoči u sekundi za 7-8st... |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
to je valjda zato sto je upaljeno ono da smanji brzinu i napon dok se komp ne koristi za nesto zahtjevno. evo meni je temp u idle oko cpu-a oko 29c a jezgre 25c i 27c pod opterecenjem oko 50c
![]() |
![]() |
#256 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
nego kad možemo očekivat prve rezultate clockanja tog monstera?? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
|
ja to neznam iskljuciti ili se uopce nemoze na ploci. bazu sam gledao i koliko sam skuzio ravna kao zrcalo. rezultate ocekujte kada se pikne nova ploca ali prvo rami, a mozda i nova grafa a tek onda nova ploca jer trenutno mi ovo dosta. do kolko vama tem pod opterecenjem na deafultu. meni se ove moje cinile prevelike i preko vikenda sam preslagivao komp i naravno nisma uspio nista skinuti. jos da mi je bolji kuler staviti
![]() |
#259 |
Guest
|
dok ti je cpu temp do nekih 55st, sve je u redu... a što se tiče cooler, teško ćeš naći neki za btx format.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
Eto mene ![]() Taj proc me toliko izzivcirao da vam nemrem to opisati, sada ga furam na 3.4ghz na 1.3V i nakon 16 sati Orthos temperatura max 58 sa Core Temp. Valjda mu nece biti nista, u idle 33-35, a cooler i dalje ne sjedi kak spada. Tak da sam nabavil smirgl i nest se dogovaram sa ^SuperUnknown^ da pobrusimo malo cooler i probamo to srediti jer kada dode ljeto opet ce to preko 65. Javim jel smo uspjeli kaj napraviti... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Guest
|
Ok je, ako ti je core temp 58st...to su dobre temperature onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Za 3.6 mi treba 1.4V, e a onda izgara u atmosferi ... preko 70 nakon 20 minuta a onda ga prekinem da ne vrisne ... mislim da bi otisao lagano blizu 80 da ga pustim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guest
|
Ma samo da središ hlađenje, taj bi proc u nebo išao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
![]() |
#265 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Guest
|
Moj je isto 27... |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Spiderpig
|
> i nije baš nešto -->
pogledajte šta B "čini": http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126445 : hello2 : rađe bi ovo nego "ES" ![]() L624A767 -->> i nije baš nešto
pogledajte šta B "čini": http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=126445 : hello2 : rađe bi ovo nego "ES" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
: sweating : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |