Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2003., 08:44   #1
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
ne vidi se film unutar prozora

totalni zajeb... nije se gledalo dvd-ove pa eto već 6 mjeseci i sad ajde idemo žena i ja pogledat t3 (sa hard-a )...kad ono, na telki se pojavi prozor unutar kojeg se film NE odigrava...stara fora, ali sam sve totalno zaboravio pa da ne kopam ko sumanut po helpu i ne znam di već ne, vjerujem da tu ima ljudi koji to znaju u pol dva ujutro kad ih se probudi...

kartica je 9000pro, theatar mod je bio uključen...

p.s.: odgledali smo ga, ali sam morao namještati primary i secondary display, a znam da prije to NISAM morao.
choby je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 11:24   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: ne vidi se film unutar prozora

Citiraj:
Originally posted by choby
totalni zajeb... nije se gledalo dvd-ove pa eto već 6 mjeseci i sad ajde idemo žena i ja pogledat t3 (sa hard-a )...kad ono, na telki se pojavi prozor unutar kojeg se film NE odigrava...stara fora, ali sam sve totalno zaboravio pa da ne kopam ko sumanut po helpu i ne znam di već ne, vjerujem da tu ima ljudi koji to znaju u pol dva ujutro kad ih se probudi...

p.s.: odgledali smo ga, ali sam morao namještati primary i secondary display, a znam da prije to NISAM morao.
mora da je rijec o nekim novim forama u divxu 5 i inim codecima jer meni to stari filmovi nerade dok novi gotovo svi....
inace sad stalno drzim TV kao full screen device a titlove rijesavam pomocu eksternog filtera
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 01.09.2003., 11:28   #3
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Brat mi ima ATI i on je imao takav problem na koji sam samo odmahnuo rukom. Uglavnom, momak je nakon skoro dva tjedna riješio sa nekim background-foreground postavkama. Nemam pojma koja treba biti, ali je tu rješenje.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 12:04   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: ne vidi se film unutar prozora

Citiraj:

Greška prva: uključen theatar mod.
Isključiš njega i kod uključivanja slike na TV tamo pod display imaš one dvije plave kockice (ispod onog crvenog gumba kojim uključuješ TV). Upališ onu isključenu kockicu i to je to.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 12:51   #5
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Jebote led, meni se ista stvar desila jucer.

Ja sam prcko i onda otisao po overlay -> clone mode options, stavio theater mode, same as source video i 4:3 i sad radi.

Na standard i same on all nece radit.
Veky je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 14:16   #6
choby
Premium

Re: Re: ne vidi se film unutar prozora

Citiraj:
Originally posted by tor
Greška prva: uključen theatar mod.
Isključiš njega i kod uključivanja slike na TV tamo pod display imaš one dvije plave kockice (ispod onog crvenog gumba kojim uključuješ TV). Upališ onu isključenu kockicu i to je to.
čekaj malo, prije 7 mjeseci si baš ti napisao kako treba uključiti theatar mode kako bi se odvojio prikaz slike na tv-u i monitoru...
Staro 01.09.2003., 14:46   #7
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
A ništ...budemo se lijepo skupili, na avion-pa u Kanadu.
Lijepo ufatimo onu ljigu od Terry Makedona i razbijemo mu p***u

Nebu valjda on nas zajebaval...
Pes...

I meni su se znale slične stvari desiti, na 8500 sa jednim driverima sve fino namjestim,čim kliknem na neki video file-evo njega lijepo na telki,žena gleda a ja na netu

Stavim neku drugu verziju drivera i moram se pol dana zajebavat,ko" da nisam nikad ATI-cu ni vidio

Makar...nije to tak loše kod mene završilo...pojavio se ja jedan dan na vratima sa kutijom u ruci a žena poučena iskustvom samo procijedila kroz zube:
do-bro...a koji si pak to kurac OPET dovlekel doma???, koliko to košta,jel ti znaš...........

Jojjjj kad je skužila kaj sam to dovlekel-bila je tak sretna da se nije ni obazirala kaj sam perje za DVD maznul iz njenog novčanika jer "nisam stigao skočit u banku"

Možeš si mislit kak je uživala gledati DVD-ove uz buku kompa i zbunjenost svaki put kad sam promijenio drivere...

Pa nek mi netko još veli nekaj protiv ATI-ja:burn:
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2003., 14:56   #8
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Re: Re: Re: ne vidi se film unutar prozora

Citiraj:
čekaj malo, prije 7 mjeseci si baš ti napisao kako treba uključiti theatar mode kako bi se odvojio prikaz slike na tv-u i monitoru...
Pa jebemu gdje si napisao da želiš ODVOJEN prikaz slike na TV od monitora? Ja obično kad idem gledati DVD ili Divx onda stavim na oboje isto i mir... Nisam te skuža. Za ovo moram pogledati doma (sad sam na poslu), pa ti javim.
Staro 01.09.2003., 15:06   #9
choby
Premium

Re: Re: Re: Re: ne vidi se film unutar prozora

Citiraj:
Originally posted by tor
Pa jebemu gdje si napisao da želiš ODVOJEN prikaz slike na TV od monitora? Ja obično kad idem gledati DVD ili Divx onda stavim na oboje isto i mir... Nisam te skuža. Za ovo moram pogledati doma (sad sam na poslu), pa ti javim.
znači, ne čita se cijeli post...pogledaj prvi post pod "p.s.", na kraju smo gledali film upravo tako da sam poklikao prim. i sec. kockice. ali znam da ima i bolje...
Staro 01.09.2003., 19:06   #10
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Ma pročitao ali nisam shvatio. Sad sam doma i isprobavam i jedino nemam sliku kad stavim na standard mode. Na theater i sam on all imam uredno sliku na Tv bez problema (zadnji catalyst). Kako si spojio sliku na TV? Preko onog scarta s 3 chinc izlaza ili direktno u video in na Tv-u? MOžda to igra ulogu...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.09.2003., 07:39   #11
choby
Premium

ne...s-video na s-video...

ali, otkrio ja jučer da ako ubaciš direktno dvd u dvd-rom, sve je super (i sve je za pet, kad si muško i...), znači, autorun, windvd i theatar mode sve radi, pojavi se slika na tv-u i gledaš film, dok na comp-u moš radit šta oš.

e, ali sa hard-a film (svcd), ne želi na taj način, već se mora namještat prim. i sec. display. zakaj, nemam pojma.
malo sam kopao po google. news, ali nisam došao do nekog pametnog odgovora, nekima se to javi (nema pokretnih slika unutar prozora), ali kao rješenje se nudi upravo to namještanje...

kako su mi svcd file-ovi preko 800 mb, nije bilo jednostavne mogućnosti zapržit ih na cd pa isprobat da li je do toga...
Staro 02.09.2003., 21:48   #12
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
pa sta ne bi trebalo biti u theater modu uvijek full screen na telki?
ak je tak, kak onda imaš uopće prozor na TV-u???

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2003., 21:49   #13
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Staro 02.09.2003., 23:28   #14
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
ne...s-video na s-video...

ali, otkrio ja jučer da ako ubaciš direktno dvd u dvd-rom, sve je super (i sve je za pet, kad si muško i...), znači, autorun, windvd i theatar mode sve radi, pojavi se slika na tv-u i gledaš film, dok na comp-u moš radit šta oš.

e, ali sa hard-a film (svcd), ne želi na taj način, već se mora namještat prim. i sec. display. zakaj, nemam pojma.
malo sam kopao po google. news, ali nisam došao do nekog pametnog odgovora, nekima se to javi (nema pokretnih slika unutar prozora), ali kao rješenje se nudi upravo to namještanje...

kako su mi svcd file-ovi preko 800 mb, nije bilo jednostavne mogućnosti zapržit ih na cd pa isprobat da li je do toga...
pa odrezi visak i to je to
Staro 03.09.2003., 07:58   #15
choby
Premium

Citiraj:
Originally posted by Xan
je, full screen je na telki, ali se film ne odigrava unutar tog prozora, prvi kadar je smrznut, a film playa na monitoru...

reko bi gpremec 'nou moušn pikčr'
Staro 03.09.2003., 07:58   #16
choby
Premium

Citiraj:
Originally posted by Xan
je, full screen je na telki, ali se film ne odigrava unutar tog prozora, prvi kadar je smrznut, a film playa na monitoru...

reko bi gpremec 'nou moušn pikčr'
Staro 03.09.2003., 07:59   #17
choby
Premium

Citiraj:
Originally posted by SlavoS
pa odrezi visak i to je to
kazoh, nije bilo jednostavne mogućnosti za to, bilo je kasno navečer, umor, žena za vratom dahće...
Staro 03.09.2003., 13:15   #18
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
e jebiga peh, evo
Staro 03.09.2003., 14:38   #19
shimpa
PC Ekspert

shimpa's Avatar

probaj stavit refresh monitora i telke na 60 Hz..
shimpa je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2003., 14:48   #20
choby
Premium

Citiraj:
Originally posted by shimpa
probaj stavit refresh monitora i telke na 60 Hz..
kao što rekoh, postoje razno-razna riješenja koja će (čak i jesu) omogućiti gledanje. ali fora je da ako ti ubaciš dvd u dvd-rom, windvd se automatski pokreće na telki u wide-screen formatu i sve radi super, bez nekakve gnjavaže sa settinzima.

to je ono kaj se traži, klikni na film i gledaj...
Staro 04.09.2003., 11:05   #21
Jakesevic
Truth is out there!

Jakesevic's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
To se menoi isto dogadjalo,ako dobro kuzim idi u overlay i stavi pod clone mod options same on all,ja sam barem teko rijesio problem
Staro 04.09.2003., 21:50   #22
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
meni se nevide titlovi kad gledam divx preko tv kako to namjestit.graf ati 9100.brzo
Virus7 je offline   Reply With Quote
Staro 04.09.2003., 22:11   #23
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Originally posted by Virus7
meni se nevide titlovi kad gledam divx preko tv kako to namjestit.graf ati 9100.brzo
stavi telku primary a monitor nek bude secondary.
Veky je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2003., 22:42   #24
Jakesevic
Truth is out there!

Jakesevic's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Stavi najnovije drivere,npr. cat 3.7,jer su mi neki stariji pravili probleme,kao sto sam rekao u overlayu stavi same on all,a pvaj odgovor da stavis TV primary,monitor secondary samo pali kod nekih,kod mene se slika na monitoru skroz smanji
Staro 11.09.2003., 21:05   #25
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

meni isto nema titlova kad stavim "theater mod", a ocu surfat dok ovi gledaju film, a to nemogu dok je "same on all"...

kak da to zamijenim?

Staro 28.09.2003., 16:40   #26
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Xan
meni isto nema titlova kad stavim "theater mod"
Ukljuci opciju Draw subtitles to overlay surface.
MaxB je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno