|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Problem!!
Ok...imam problem...Konfiguracija mi je... Abit AW9D-MAX E6400 Sapphire x1950 Pro 2*1Gb Patriot 800Mhz seasonic S-12 500W I kad snimim NFS Carbon ili 3D Mark 2005...i pokrenem i sve bude ok nekih 2 minute i onda mi se samo komp zbrejka...ekran postane crn...i ventilatori se pocnu brze vrtit ??? sta da radim? pomoc molim vas... driveri za graficku su mi koje sam dobio...i znam nekad dobit error za CLI...kao da se nemogu pokrenut?? jesu li driveri krivi? tako mi bude i bez OC-a ...kad je sve na "auto" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
A recimo igrice kao Warcraft i Godfather mi vrti normalno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Za x1950pro ti toplo preporučam najnovije catalyste 6.11,čak i 6.12 uskoro će doći..+ ATT za dijagnozu..instaliraj lijepo prvo DriverCleanerPRO,pobriši sve moguće VGA drivere sa kompa od ATi-ja..i installaj nove.. ![]() ![]() Bit će sve ok,meni se brejkalo na 9800pro,i X800XL..u početku jaako,kasnije kad sam malo uštelao sistem,letilo je...treba malo prilagoditi drivere..očisti stare prvo DC-om.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
inače sve programe skidaš tako da upišeš www.google.hr i onda tamo u mjesto predviđeno za upisivanje slova upišeš, ne bi vjerovao, ime programa koji želiš skinuti, a još da si olakšaš traženje upišeš recimo "download ati tray tools" to vrijedi za sve jasno, jer svako malo ima ovakvo pitanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo...skužio sam u čemu mi je problem...nisu driveri ni ništa software-sko... Dobio sam s***anu grafičku i sutra ju mjenjam za novu ^^ Probo sam kod frenda grafu i njemu isto restarta tak da je grafa : suicide Puno hvala svima... :P |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|