|
![]() |
#31 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Ogromna je razlika, imao ja gforce prije i onda nabavio 9800pro poslije nje. Avion u odnosu na ovu prije...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Nebo i zemlja u performansama..daj,uzmi ili ne uzmi..za 400kn zbilja ne propuštaš baš ništa...6600GT su po 600kn..a ova je tu negdje ako ne i brža zbog 256bitne sabirnice..lijepo uzmi nju,uzmi 200kn neko jače napajanje..sad nemoj po mogućnosti ubosti ms od 550W : lol2 : ..jer watti u njihovom slučaju znače više je gore.. Enermax,Chieftec,Tagan..sve od 350W,400W..će raditi idealno.. Razlika je neusporediva..ili igraj Hearts Online..ili lijepo WoW,NFS Carbon itd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pitanje u vezi hladenja;grafu metnem u kuciste,s donje strane origi hladnjak hladi a na gornju metnem komplet sa ove svoje stare hladnjak pa da hladi gpu sa oba dvije strane.Hoce biti bolje tako ili da sa strane samo metnem hladnjak! savjetujte me.Strahujem od kada sam procitao da crkavaju od topline.
![]() |
#34 | |
In the lab...
|
Citiraj:
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ostavi sve tak kak je... za sigurnost mozes stavit ac silencer/zalman vf700-alcu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
da pitam jos nesto.S cim da ocistim stare drivere.Sada je nvidia pa ne bih da bude problema prilikom stavljanja ati-ja.Skinuo sam drivercleaner no program je nekako glup,ili sam ja skinuo neku staru verziju te jel postii sto drugo.
![]() |
#39 |
Premium
|
evo stigla grafa.Metnuo sam je sve radi.napajanje me j***. J*** ti ms industrial.Ko sto neko rece svakih po sata restart u nfs mw i to kad stavim najvece detalje.Grafa povuce vise snage,a napajnaje tako kakvo je nemore.***lo mader
![]() |
#40 |
In the lab...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Makar preko 400W isto Chieftec bi ti toplo preporučio..200-250kn su ti cijene polovnih modela.. ![]() Ljudi nikako da shvate da 550W MS industriala po 250kn nije isto kao i Chieftec,Tagan,Fortron od 350W-400W po 400kn..nije to isto..get it? ![]() Evo ja sam ti našao jedno osobno,da se ne mučiš..160kn 360W novo dobiveno sa skladišta kaže lik : notorious2@gmail.com Javi mu se ako imaš kn.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Nemam sad za to.Sad imam neke drugu planove neveznae uz komp. Smanjit cu OC procesora i voltazu na najmanje. Uglavnom hvala na pomoci.Lijepo je vidjeti ovako nekog da hoce pomoci a ne da za***ava kao na drugim forumima.
![]() |
#43 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja ne kontam to s napajanjem......imam isto napajanje i napaja mi konfu u potpisu(još klokan procesor i RAM),pa mislim da "guta" više struje neg tvoja konfa a nikad nisam imao takvih problema kao što su izlaženje iz igre pri high detaljima........stvarno ne kužim........
![]() |
#44 |
Premium
|
E koliko ti je staro napajnje?
![]() |
#46 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() @mislav : a čuj,ja nisam iznenađen,razlika čak i unutar same serije je strašna..pogledaj samo što se događa sa tim pro-icama 9800..moja je radila godinu dana ni a nije rekla..sve super..a kod tri frenda je krepala..nije bila ni 2mj stara..i nosili na reklamaciju...višestruko..tako i sa MS napajanjem..jedno od njih očito ima u 400W bar 300W prave snage..dok je drugo vjerojatno škart..nikad ne znaš..uz to dečko je naclockao solidno celerka...a dam se kladiti jer sam ju osobno imao..da 9800pro pocucla bar 75W powera.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
mom ce sda 3 godine.znaci racunaj na jos par mjeseci stabilnog rada.Kasnije ti slijedi ovo sto i meni.S tim da je meni sad iskopcan flopy,cd rom itd.Samo najnuznije radi.
![]() |
#48 |
Banned
|
Uh,ti si stvarno to ozbiljno shvatio..drastično nema šta,pola toga se iskapča..nema veze,sve za 9800pro..i ja kažem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Graficka rulez: goood : .Ma razmisljam se vrattit na kuglicni mis jer evo sad gledam tu lampicu na optickom kak bezveze svijetli: goood : Vidjet cu.Ima vremena.ak bas bude za***avalo napajanje sredit cu nesto.
![]() |
#50 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
sve sam vratio na normalu i ne resetira se vse.Igrao sam nfsmw na 1024 i full detaljima 1h i nije se resetirao.Izgelda da radi.
![]() |
#52 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Vratiš tih 400mhz unatrag na procu,volt dolje kako smo rekli,i memu na 2.5 3-3-7 bez OC...i leti fijuuuu... Nek sam ti pomogao..evo ti i reputacija up jer si se namučio...: sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
bome sam se namucio.hvala.Evo i tebi reputaion up.
![]() |
|
|