|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
blokava
daklem..nsam siguran dal je ovo softwerski problem il hardwerski sta ja imam al evo ovako.. imam bartona mobilca 2500+ @2300 mhz, abit nf7s v2.0 , gigu corsaira i 6800LE otkljucanu na 16x6..itd.. i ovako kad upalim komp onda mi radi sve normalno..moze radit deset dana nece se nista desiti ako samo dloadam il nesto.. al kad upalim recimo cs:s il battlefield 2142 il cod2 onda mi se jednostavno komp zablokira..sve stane i pojavi se crni ekran i nekako zvuk se cuje neki kao da je stalo usred reproduciranja zvuka i onda taj zvuk "trza".. e sad..sve sta sam radio je clockanje proca i grafe.. grafu sam clocka i prije ali se to nije dogadjalo..stavija sam na 16x6 i diza sam frekvenciju itd.. e sad je to sve lipo radilo itakodalje..i neki dan san flasha bios od grafe..prvo sam bija diga voltazu na 1.2v i igrao sam battlefield 2142 i radilo je normalno.. cimer mi je reka da je njemu samo pocelo blokavat na cod2..sad blokava na sve igre.. jel moguce da je neki pajp izgorio il sta? sad sam vratio stari bios,original od grafe,sa 1.1V voltazom al sam ostavio samo da pise pri paljenju kompa da je grafa UTLRAica.. to nebi trebalo smetat..il ? i sa nvflashom sam bio maknuo neki protect..stavija sam na off..jel moram to vratiti na on il? sta bi jos moglo biti? idem sad istestirati kad je grafa zalockana..dakle defolt pajpovi..
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
evo izgleda da je rijeseno.. problem je bio u ati toolsima.. moze lock
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem. Moj PC - https://www.twitch.tv/flegmoar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|