|
![]() |
#1 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Gigabyte X800gto problem
evo ne radi mi Gigabyte X800gto, fora je u tome sto nece butati win. stavim drugu grafu Sapphire X700Pro Toxic ( neispravnu baca crvene kvadratice po ekranu ) i normalno digne win. Odfurao sam Gigabyte X800gto na reklamaciju jer ima jos garancije i oni kazu da je grafa ispravna i cijena testiranja ispranog hardware je 60kn!! ono wtf kaj se to ne racuna u garanciju ?? odfuram grafu doma i dalje nece raditi, ne kuzim u cemu je fora, kaj da radi, HELP !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
mislim da sam odustao od zamjene.. : bonker : nemoj vadit grafu nego im odnesi komplet konfiguraciju na reklamaciju.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
DragonBall Z Fan
|
da ali fora je u tome sto druge grafe rade kod mene, a gigabyte radi kod drugit i ima gar i kazu u vemilu isto da njima radi uredno, pa ono... Necu nositi cijeli komp na reklamaciju jer nemam para da njima placam 150kn/h ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ako nije nova i sad je tek prestala radit onda je ocito neispravna pa ti ju moraju reklamirat bez obzira sto kod njih radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DragonBall Z Fan
|
nije sada prestala nego, ja sam mijenjao x800xt za tu gto i kod covjeka kod kojeg je bila je radila normalno, ali kod mene nece. Kada sam je prvi put odnesao u vemil rekli su da radi i naplatili mi to 60kn i rekli ako i dalje nece raditi donesi cijeli komp, a ja im nedam 150kn/h |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jesi probao maknut drivere prije nego si stavio novu graficku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |