|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
TV tuner problemi
E ovako ponosni sam vlasnik leadtekove winfast 2000 xp deluxe tv kartice koje je do prije neki dan radila savršeno i onda odjednom problemi! Bootam Win i oni treže da instaliram drivere! Sve ljepo podesim pokažem im koji file su driveri i on ih ne prepoznaje i jednostavno neradi! Probo sam stavi drugu tv karticu isti problem druge win nove drivere skinuo s neta probo kod frenda ista stvar! Čak sam probo i s linuxom al nema uspjeha! Prvo sam mislio da je kartica ošla u vječna lovišta ali nije jer im frend istu takvu i ima iste probleme ko i ja! Svaka pomoc bi bila cjenjena i dobrodošla! Unpred se zahvaljujem!
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao prvo i ja bi rekao da je umrla, ali evo par stvari što bi mogao probat. A si pokusao u device manageru uninstalirat karticu i onda joj dat da traži drivere? Te pokušaj sa system restorom vratit na doba kad je radila... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni se to događa ali ne s tom nego s drugom i riješavam to ovako odi u device managet i pogledaj dali ima koji device pod sound, video and game controllers nema drivera te odaberi update drivers ... i to bi ti trebalo rjesiti probleme meni je jer to mi se događa kada ga prisilno moram gasiti , ono probaj pogledati
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
evo kolega je opisao problem, sa vasim savjetima moram reci da niste nista pomogli, a sta se tice problema mi nismo jedini naime i meni se to desava, a i jos 3 ljudi koje znam, znaci soft problem je, a sta se tice kartice nepomaze niti stavljanje nanovo wina a ono najljepse i najbitnije je da sve kartice odlaze oko mjesec dana nakon garancije, sta je dosta cudno zar ne??? a moram i napomenut da su sve kartice kupljenje u vemilu i da su sve razlicite serije, neznam tocno za crackerovu ali za svoju i ostale 3 znam, pa ako netko jos zna o tom problemu neka prica evo toliko od mene Artis |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e ovako kao što mikic rece nemam samo ja tih problema već i pol države! Ništ od ovoga ne pomaže! Nemam više ideja, a bez TV-ea sam ko komp bez napajanja. čak sam probal i ručno podesit sve bez upotrebe drivera stavit IRQ-e linije i adrese al nema pomoči neče i neče!
![]() |
#6 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam tv 2000 xp jedno 6 mjeseci , nikakvih problema .. jedino kad snimam prek 2 , 2 i pol sata se zna zbrejkat program , al reko bi da je to do mojih rama 8nedostatka istih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
ako ste kupili u vemilu odite pa kupite jos jednu i vratite se sljedeci dan sa ovom sto je crkla i neka vam zamjene. Samo je ocistite od prasine. i eto imati cete 2 koje rade savrseno pa mozete prodati i kupiti neku koja nece crknuti nakon isteka garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
dobra ideja ali, mislim da zapisuju serijske brojeve pa to bas nece proc |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() |
#10 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja cuo da bas u vemilu ne zapisiju S/N tako da... Info od lege iz vemila ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
kolega zcracker prije 3 tjedna kupio napajanje i zapisali broj, tako da nisam vidio svojim ocima nebi vjerovao ali kupit cu pa cemo vidjet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|