|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
performanse-problem!!!!
E ljudi dal neko zna rjesit ovaj zaj.... problem. Naime imam plocu asrock s.478 (PT800, via chipset), P4 celeron na 2.0GHz, 512 ddr 400, creative audigy, ati 9200, tv karticu, win xp sp2, a problem je slijedeći : npr. kad upalim winamp procesor je zauzet 30-ak posto, tak da kad nes drugo upalim bude katastrofa, napajanje je 300W i znam da je vjerojatno problem u tome jer izgleda da je preslabo, probao sam isčupat zvučnu kad igram neke igrice i osjeti se bitna razlika. Pa me zanima koje bi to napajenje rijesilo problem, kolko snage treba biti, ak je u tome problem. Znam da sam se rasprdeo!: lol2 : Hvala najljepša!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
|
Izgleda da je problem u napajanju, ako se poboljša bez zvučne još više potvrđuje tu mogućnost, ali najbolje posudi nečije, recimo 400w.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja mislim da bi mogla bit dva problema. Može bit napajanje kako je rekao Aski, al sumljam u to jer 300W može pogonit gro jaći komp od tvoj osim ak nije neko totalno šitno napajanje. Drugi prob bi ti mogla bit maticna, npr ak je nekaj skureno i ak je jako stara. Neznam tocno kak da ti to objesnim ubiti svaka PCI kartica svaki USB.... da nenabrajam dalje trosi resurse maticne tako da sto iz imas manje maticna se manje napreze. Ak je s maticnom sve uredu trebala bi podnest sve kaj si nabrojo da imas al kažem s vremenom ti nekaj samo od sebe može otic. Da neduzim puno probaj s boljim napajanjem ak ne maticna je vjerovatno za rashod. E da zaboravio sam ti rec da ak je prob u maticnoj odi u bios i zgasi sve kaj ti netreba NPR. Irda, seriall port... moglo bi pomoc al nekaj sitno ps. vidim da si novi na forumu. imas opciju edit da promjenis svoj posljednji post da nebudu dva zaredom, i cemu 2 iste teme Zadnje izmijenjeno od: Yoman. 29.11.2006. u 20:46. Razlog: Vidjeh 2 teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
dvije su teme zasto sto mi je net u to vrijeme malo zasteko i mislio sam da prva nije uspjela i nisam provjerio, moj bed. A sto se tiče ploče stara je 2 mjeseca i ima jos garanciju, a do tad sam imo matsonicovu i isto sranje mi se desava, s ovom plocom to radi malo bolje tak da sigurno nije ploča. Imam i jedno napajanje od 400W al ima 24 pinske konektore a na ploči su mi 20, jel se to da nekak sredit?? : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
bravo nema nista ljepse od onog osjecaja kad nekaj uspijes složit na kompu, jedino se velka porcijaćevapa s tim može mjerit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|