|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Motori?
Možete li mi preporučiti neku igru s motorima, osim Moto GP, koja po mogućnosti ima više vrsta utrkivanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Imao sam ja jednu malo stariju igru,ja mislim da je Superbike chalenge(nisam siguran 100%).Uglavnom dosta realno,nešto kao simulacija,naravno superbike utrke.NA raspolaganju su ja mislim bile 4 vrste motora ![]() Nisam siguran u ime igre |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
imaš superbike 2001 i nedavno izašli super-bikes riding challenge. uglavnom uz moto gp najbolje moto igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
zna li netko ime igrice koja je po načinu isto kao Grand Turismo, samo umjesto automobila imate motore? Nisam siguran je li igra za PC ili PS2 Dajte ako natko zna neka kaže! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
za PS2 je, a zove se Tourist Trophy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Super-Bikes Riding Challenge imam doma i igra je prava konverzija sa konzole... Ništa bez analognog kontrolera, zvuk motora je u banani (ipak ja znam što je zvuk: sig i avatar), prava igra za ubit vrijeme, ali ništa posebno
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pozdrav prijatelju motoristu ![]() ja također vozim motore, doduše 200ccm supermoto(imam 16god) što je iznad legale za moje godine ![]() motori su mi totalna opsesija i poludim kad čujem zvuk japanca s 4cilindra na bmw-u ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#12 |
Premium
|
pa 2 cilindra i 4 cilndra se totalno različito "glasaju"... bmw ti ima 2 cilindra, a japanci većinom 4 2 cil. su nešto kao tut-tut-tut, a 4 wuuummmm ![]() ![]() ![]() neznam kako bi ti to objasnio... 4 su "uglađenija" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Čovjek je mislio na motore BMW, a ne na aute ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
probaj ovo http://www.super-bikes.blackbeangames.com/main.html ljudi kažu da je dosta zahtjevna... http://www.gamespot.com/pc/driving/s...e/players.html
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
uf lord clockan cbrku imas ..... a ja tek na proljece planiram kupit rs 125 staru otvorenu verziju ... ![]() ![]() ![]() ta igra super bike nekaj nije free ? ![]()
![]() |
#17 |
od LemilicE
|
Normalno da nije free. Hvala... dobar motor, ako imaš tek 14god...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
hehe da imam nabavio igru ok je nije bas nes bez analognog joysticka ili ima na jankomiru i jos negdje sam videl za kupit upravljac ko od motora sad neznam el ko to ima i dal je s tim dobro vozit glupo je to napravljeno da cbr 1000 ispada slabije od konkurencije (r1,gsxr1000,zx10r...) a neznam zasto bi gsxr1000 bi najbrzi motor u igri odjela i kacige su koma mislim na boje pogotovo na kacigi svaka kaciga ista smao su malo raznije boje posarali igra je prelagana i dok zx10 dizem na zadnji izgleda koda ima amortizere od apn-a jaaaaako me cudi "control panel" od gsxr-a mislio da ce biti nesto realnije al niks nesto slicno hayabusi i kak obicno suzuki ima al ne i wtf zakaj zx10r nejde brze od 283 , cbr nejde brze 270 to je nemoguce lose slozena igra budem se bacio malo na modanje pa da to ispravim doma ![]()
![]() |
#19 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Znaš da postoje dvije Moto GP, izdane ove godine, samo od drugih proizvodjaca..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|