|
![]() |
#1 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
dual-channel zafrkava
kao što piše u naslovu, imam problema sa dual-channelom. ova ploča mi je nekako čudna, vjerojatno jer je hibridna, a ja se navikao na moju pokojnu :šmrc: p4p800. memtest ne pokazuje errore ali kad uđem u windowse počne zezat. chrasha mi programe itd. nekad radi nekad ne. evo što se dogodi kad pokrenem sciencemark2: još ću malo testirat u igrama pa javim. ako bi mi mogao neko reć kako da namjestim postavke u biosu, bio bih vrlo zahvalan. vodič od masnoga znam ali je on za p4p800/p4c800 što mogu napravit? : stoopid |
![]() |
![]() |
#2 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
evo probao sam cod2 igrat oko 20min i nije se chrashalo a call of juarez nije htjelo ni pokrenut, odmah se chrasha. vrtio sam i orthos 20-tak min i nije pukao, occt isto nije pukao i to stavio sam na ram da testira... ne kužim, jedino mi superPI ne radi kako treba. što vi mislite? EDIT: evo i flatout2 mogu igrat. ne kužim, valjda chrasha samo jako zahtjevne programe i igre. ali mi svako toliko chrasha firefox/operu. ali mislim da znam što je. vjerojatno matična ne podržava ovu memoriju, jer sam gledao onu listu koje podržava i ove moje meme nema. blažena moja bivša p4p800. ovo mi više ide na k**** :mad: Zadnje izmijenjeno od: d0X. 29.11.2006. u 10:41. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|