|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Nesto ne valja...
U zadnja dva-tri dana sam skuzio da mi komp nece da "starta" iz prve... Znaci,upalim ga,ocita mi graficku,ocita mi rame,HD,DVD przu i tu stane... Na ekranu mi stoji sve ti prikazano i samo stoji... I onda kada ga resetiram sve normalno radi... Zasto? P.S. to se dogadja samo kada je komp iskljucen duze vrijeme i to samo ujutro kada je hladnije (iako to ne bi smjelo imat nikakav utjecaj)... __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda nešto šteka u napajanju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Si pokusao kad stoji tako očitan pritisnuti F1? Glupi odgovor ali vrijedi pokusat, mozda ti ne zali prikazat da je safe deafolts i ne zeli pustiti dalje bez F1. A po naslovu sam vec htio rec da je cold boot problem, ali s njim ti se ne bi ni učitao ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Cold boot ti je kad ne upali iz prve. Svi ventilatori ti rade i lapice sto vec, ali se ne pokazuje nista na ekranu. Onda ga iskljucis iz struje ili ugasis i upalis i on proradi. Za to jos nema lijeka, jednostavno matična i napajanje se nekad tako poigraju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
ako imaš priliku probaj sa drugim napajanjem, inače to često zna biti problem sa kondenzatorima u napajanju ili na matičnoj ! kod novih konfiguracija update biosa nerijetko riješi problem, ali sumljam da je to kod tebe problem ako je komp prije radio normalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
ma to je bilo 2-3 dana evo sad vec nekoliko dana pali iz prve,ko kad dizelu stavis nove grijace ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|