|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Gašenje kompa
Pozdrav. Problem: gašenje kompa (rijetko i resetiranje) dok nista suvislo ne radim. Konfiguracija: barton m. 2500+ na 2145mhz (11*195, 1.55v), twinmos 2*512 ddr400, abit nf7-s, win xp sp2 itd. Imam lose napajanje (Fantasy) pa sam mislio da mi se zbog toga gasi. Nakon sto sam ga zamijenio Codegenovim od 410W, ista stvar, mozda mu samo treba duze, al se pogasi. Hladjenje nije problem. Overclock nije neki strasan, ne znam sto bi moglo bit. S windowsima je sve ok. Ka vrtim S&M, prodje sve testove osim FPU i PSU. Zasto? Ima li tko kakve prijedloge? hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vrati BIOS na default pa provjeri jel sve radi. Overclock nije prirodno stanje konfiguracije pa uvijek treba provjeriti kod pojave problema dal' je upravo OC problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Vrati procesor nazat na početne vrijednosti jer ak ti se komp ruši pod OC-om onda ti jednostavno proc nemre izdržat. Nije ti to ništ čudno ja i frend imamo iste konfiguracije s istim modelom proca i njegov radi na OC dok se moj uopče neče probudit! Bed luck! I da probaj vrtit memtest da isključiš memoriju kad vratiš na def.
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Memorija ti je kupljena kao dual channel? Ili si kupio neke dvije pločice twinmosa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|