|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
X800 problem
Imam Ati X800 GTO karticu i imam problema kod nekih igra da mi stalno - ne znam kako bi to opisao kao da se slika lomi i bljeskaju mi razne linije po cijelom ekranu .....ne znam šta bi to moglo biti probao sam najnovije drivere novu verziju biosa ploče ... inače je AGP slot a matična je asus iz 2001 god sa AGP 4x utorom ne znam da li je u njoj problem ili u nečem drugom, nekakvim postavkama ? dajte mi pomozite ako znate ....HVALA ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..to je agp 8 grafa,vjerovatno koristis maticnu sa via chipsetom kt133 ili 266 koji podrzava "samo" agp 4 i mozda je u tome problem...druga stvar:koje napajanje koristis da nije preslabo za tu grafu..i trece probaj u biosu ukljuciti/iskljuciti fast write opciju i probaj mjenjati agp size...ili nemas srece pa ti je grafa (tocnije memorija) riknula...nesto od toga ti sigurno stvara problem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
je to je ploča sa ALI chipsetom koja ima opciju DDR (DDR 266) i SDRAM memorije ....staro groblje sada da podržava samo AGP 4X i to je uključeno u biosu ....napajanje je 550 w tako da u njemu mislim da nije problem, mjenjao sam AGP size na 256 MB, mislim da sam čak i taj writefast pokušao isključit .... inače u nekim igrama radi bez problema .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
kod mene nema taj write fast nego UC i USWC |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ili ti je memorija osla.. ili temperatura prevelika.. nesta od toga ispusi malo hladnjak..
![]() |
#6 |
Premium
|
ovako očistio sam sve od prašine i probao sam rukom da vidim i ok je ne pregrijava se .... e sada šta ako ja zaštekam grafičku na neki drugi komp i ustanovim da tamo sve radi ok ..... do čega bi onda moglo biti ? do matične ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#9 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: JohnyB. 24.11.2006. u 09:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
a ako ti ta radi.. onda je ocito prob u x800 ovo.. ili kako kazu mozda napajanje.. probaj s nekim drugim napajanjem..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo zaštekao sam karticu na drugi komp i radi bez greške ..... konf na kojoj ne radi: AMD Athlon 2400 XP+ ASUS A7A266 1 gb DDR napajanje 550 W konf na kojoj radi: AMD Athlon 3000 XP+ Abit NF7 512 mb DDR napajanje 400 W Oba kompa imaju Windows XP PRO SP2 i korišteni su isti driveri ! eh u čemu bi sada mogao biti problem ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|