|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Smrzavanje slike...
Evo ovako jedan vrlo smotan i glup problem...Neki dan sam reinstalirao windowse, jer sam imao svega na kompu, noza do atomske bombe...A glavni razlog zasto sam srusio win je zato sto mi je nesto sralo sa hardom, nesto u biosu je bilo cusno. Frend je to sredio i taj problem sam otklonio, ali sada je izjalovio jos gori problem...sada sto god pokusavam staviti na komp, nakon nekog vremena se sve zbloka (smrzne se slika) i nema pomoci nego RESTART.... ![]() Unaprijed hvala : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
uf temperature?, skeniraj hard s HD tune-om, memoriju s memtestom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobrodošao. Sve mi se čini da je u pitanju pregrijavanje. Napiši od kojih ti se komponenti sastoji komp, te si instaliraj Everest i prati temperature procesora, grafe, chipseta,...
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
E pa ovako, sta se tice temperature sve je ok, sve su u stabilnom podrucju...tako da mislim da ta opcija odpada. A sta se tice foruma i pravila, najdublje isprike, ali receno mi je da se tu obratim, pa nisam imao vremena (sate i sate) čitanja pravila...Hvala na savjetima, ali ipak problem i dalje postoji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Si probal sa memtestom izvrtiti par testova (kako su ti i preporučili) ili barem Super Pi 32M da otkloniš da ti je memorija u banani?
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
ja imao isti problem meni se nakupilo prašine u cooleru temperature su bile normalne po everstu aj sve jedno se smrzavalo probaj usisat komp ja sam ga ispuho kompresorom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|