|
![]() |
#1 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam napon od -61.9v
: stoopid Jucer mi komp nije htjeo dizat sata disk nakon vadenja Ati kartice i uninstala drivera i stavljanja GF graficke. I tako, reset biosa, vadenje komponenti, cupanje kablova i u jednom momentu odem u bios a on mi umjesto -5v cita -61.9. Napajanje je novo Chieftec kupljeno prije 2mj. Ploca je EPOX 8rda3+ s moddanim bisom od prije godinu dana. Ovo sam prvi put skuzio jucer. Mozda je to bilo i prije... Jel to moguce? Ako je, jel to problem za komponente? Kako se toga rjesiti??? Ah da,danas stisnem power button i sve radi i normalno boota ali napon jos uvjek -61.9v ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
da ti takav napon i na trenutak dođe do neke od komponenti pitanje nebi postavljao ovdje, već bi trenutno vidio odgovor u obliku dima, tak da ti vjerojatno nešto nije u redu sa biosom ili očitavanjem napona, pokušaj stavit neki original bios
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam zašto se time opterećuješ kad nijedna nova ploča ne koristi negativne napone... Možeš provjeriti ovime što je Vučo predložio, a za 100% sigurnost odi u Pevec i kupi multimetar za 30-40 kn, spoji na ATX (bijela je -5 V, crna je masa) i gotovo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Groarrr
|
Ajd sutra novoregistrirani klega dolazi s fancy stvarcicom od 40 kuna pa da testira. Javim sutra rezultate... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|