Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.11.2006., 13:46   #1
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
_Opteron_ 165@3.2 GHz

Ovako, posto vidim da se pojednicima nikako ne svidja kad NISU u pravu ( da ne imenujem Jelca), primoran sam otvorit novu temu (koja je sad na svom mijestu, no nema veze) da Pruzim forumasima priliku da vide da Opteron 165 MOZE radit pri 3.2 GHz stabilno

Sinoc se ekipa okupila da vidimo svojim ocima, i da vise srusimo mit da se to u Pozegi ne moze napravit, zbog tzv. "Pozeskog sindroma". E drage kolege forumasi, ova tema ce dokazat, da unatoc nasem "hendikepu" mozemo bolje od vas u centru svijeta (citaj: Zagreb)...

Posto sinoc nije bila temperatura ispod nule (10.3°C) proc je radio na 3.0 GHz i igralo se GTR2, nfs Carbon, bla, bla, bla... Kad temperature padnu, snimat ce se iz Windowsa da vidite da CPU-Z nije laziran, i da 3dmark radi na tim frekvencijama.
I mislili ste da se sali kad je rekao da je x1950xtx naclockao na neke divljacke taktove, no i to je istina, ali o tome u prikladnom dijelu foruma )

Nadalje, postoje slike koje nitko ne moze izbrisat s mog kompa, i postoje jos 2 (Crash_009 i Razer) svjedoka da su _Opteronove_ tvrdnje istinite.

Da ne bi bilo da se u Pozegi samo prica, evo ih i slike koje dokazuju sve iznad napisano...

U duhu razumijevanja, nadam se da ni ova tema nece bit obrisana, ni zakljucana, te da se vidi da _Opteron_ nije lagao, i da je to ipak tako...

Dakle, slijede dokazi:

Opteron 165@3.0 GHz (15.11.2006)

http://img295.imageshack.us/img295/9210/30626he3.jpg

Ne vidi se dobro, jer sam se zurio sa slikanjem (baterija pri kraju) ali ako je bed, slikat cu ponovno, danas. No u svakom slucaju moze se raspoznat takt od 3062.6 MHz

Opteron 165@3.2Ghz (na ovoj frekvenciji je odvrcen 3dmark 05 i igran je FEAR pol sata, Nije nam se dalo vise testirat, ali kad padnu temp vani, bit ce detaljniji testovi i snimka na rapoidshare-u...

http://img206.imageshack.us/img206/3285/32014cg0.jpg

Ovo je samo screenshot koji je spremljen na njegovom racunalu, ali ce ponovit istu stvar pred svjedocima, kad temp padnu ispod nule...

Ako ovo nije dovoljno, onda ne znam sto je...

Srdacan pozdrav! (za sada)
slink je offline  
Staro 16.11.2006., 13:54   #2
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
evo mene.. eto za sve nevjerne Tome ili sta vec, proc radi na 3ghz bez problema, čak i na 3.2 kao sto je slink rekao

mislim da je proc radio kada smo mi dosli kod opterona na 2.7ghz sa 1.2v, neka me netko ispravi ako griješim

uglavnom, tko nevjeruje zaletit cemo se OPET jedan dan ako treba kod opterona i to sve zbenchat za vas koji nevjerujete...

eto toliko od mene, pozdrav!
Crash009 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.11.2006., 13:55   #3
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Hvala, kolega, na komentaru...
slink je offline  
Staro 16.11.2006., 15:16   #4
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor slink Pregled postova
Ovako, posto vidim da se pojednicima nikako ne svidja kad NISU u pravu ( da ne imenujem Jelca), primoran sam otvorit novu temu (koja je sad na svom mijestu, no nema veze)
Ubuduće neću imati razumijevanja-dobit ćeš ODMAH bananka kad na ATI podforumu razvezeš o bananom useru Opteronu i rezama njegovog proca.

Pomalo mi je dosta nekih stvari.

Za ubuduće-pogledajte npr. TOP 10 Super Pi 1MB @PCE thread.
Kaj vam nije jasno kod pojma validacija, link na validaciju i ss SuperPI???

Ili ako se netko lagano kurči da je odvrtio reze kao Shamino ili neko od boljih clockera sa xtremesystemsa-red je odvrtiti 05 ili 06 i reze objesiti na futuremark.

Thoroughbred B je svinjski naclockao grafu, napravio rekord i objesio rezu na futuremark.
Masni je razvalio memu i postao reze na xtremesystems, i jedan i drugi su pružili dokaze za to.

Mislim da bi vam trebalo biti jasno o čemu pričam.
Ako hoćete da vam netko vjeruje samo na riječ-potražite neki "Halo Lastane" i "Draga Mila" forum.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 16.11.2006., 15:17   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma super, samo kaj je problem kaj mi nismo govorili da proc ne može na 3.2Ghz...

Niti on tada, niti ti sada niste dali Prime od nekoliko sati da potvrdite stabilnost...

I moj X2 3600+ boota i ulazi u win na 2.7Ghz i 1.25V, ali prime ne drži dulje od čuku vremena...
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno