|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
9800pro pokvarena memorija?
pogledajte sliku iz windows desktopa: http://img300.imageshack.us/content....board01an4.jpg Jel to kraj? Kako je moguće da u jednom računalu radi, a staviš u drugo - pokvari se? Jel netko čuo zaovako nešto?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
memorija ti je otisla, probaj smanjit frekvencije memorije mozda bude radila, al kad tad ce odapet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..pogledaj kontakte,tj ocisti prasinu oko agp utora,jeli komp clockan ?..je li agp namjestena na 66mhz-a..je li hladnjak na kartici ispravan tj ima li prasine..iskljuci,ukljuci fastwrite u biosu,probaj mjenjati agp size...ako nista ne pomogne onda nazallost nemas srece..
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo imam istu takovu doma i stoji pored kompa jer kaj sam god probo ona i dalje ne dela |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
r.i.p 9800pro, meni su otisle 3 komada...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
looool! 3 komada! izgleda da dosta njih koji su imali 9800pro muce problemi oko toga, npr meni jezgra nemoze raditi na def taktu, na dx9 igrama mi se pojavljuju artefakti, kad spustim takt kakvih 10ak mhz onda se gotovo nista ne pojavljuje, tako igram vec godinu i pol i jos radi grafa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|