|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
![]() Kupio sam Durona 1300 i Matsonic M8137c+ plocu (via KT266A) (moram promjenit potpis:-)) Zanimaju me 2 stvari. Na kolko se najvise Duron 1300 moze dignut, jer po svome sudeci ova ploca je jako siromasna sa overclocking mogucnostima i jednino kaj mogu je stavit FSB na 133 umjesto 100. Sto bi rezultoralo sa radom na 1729 MhZ. Treba li za Overclocking na KT 266A lemit po chipu, ili se FSB moze podignut i bez toga. :confused:
__________________ |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa s tom plocom ga neces uspjet OC-at jer ak stavis na tih 1729Mhz nema teorije da ga dignes, to ti samo sluzi kad imas Athlona XP da ti FSB radi na 266 Mhz. Jedino ak imas neke jumpere na ploci za mjenjanje mnozitelja. Sto se tice Durona 1300, mogo bi ga OC-at na 1500 Mhz al s malo boljim hladjenjem i naravno moro bi mu voltazu povecat.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Matsonic i OC - hhmmm teško ![]() Možeš probat i ako krepa isključti comp i izvaditi bateriju da se BIOS resetira. Kaj se zagrijavanja proca tiće - bogme ne znam koliko se Duronac grije, ali općenito svima preporućam dobre ali skuplje coolere - bez obzira na proc. Paske over & out .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
sa tom plocom zaboravi overclock ![]() a moj 1200 ide na oko 1420, bez dizanja voltaze i fsb-a, samo multiplier... vjerovatno bi iso i vise, al mi se neda sad igrat sa tim svim ![]() temp je pocetna 28°, nakon par sati se popne na 40 i neide vise ![]()
![]() |
#5 | |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
moj je na idle na 45°C, a pod oterećenjem na oko 50°C... izgleda da nisam dobro spojio L1 mostove, tak da ga nisam uspio clockat, ali ću svejedno uskoro dobit Bartona 2500+...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|