|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
NHF, ali ako radi stabilno na 2895Mhz sa BOX coolerom, onda se smatraj velikim srećkovićem. A dal ide dalje, spustiš još memu, malo napone digneš i probaš. No ti nisi napisao sve potrebno pa ti onda nemrem reći točno što da napraviš. Mada, ti trenutno imaš jači proc od FX-60 i šta će ti više? ![]() Sa Zalmanom ne buš dobil nit 50Mhz (ako i toliko, nekako sumnjam), jedino što moš dobit malo niže temp. i tiši komp. Eventualno moš dobiti više na OC-u sa nekim sub-zero hlađenjem...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
|
De buraz, naponi ![]() Ali, NHF, COD2 mi baš i nije program za testiranje stabilnosti. Barem ne takav kog kojega ćeš dobili povjerenje u stabilnost tih rezultata kod ove naše, PCE ekipe. Prime ili nabrzaka, Super PI 1.5XS 2x32M će zadovoljiti njihove (a i moje) apetite.
![]() |
#5 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Napon je max. 1.450 v, kvragu nevalja ovaj box cooler, ne može izdržat OCCT ni 5 sekundi. Na 2820 je još dobar iako jezgra nakon 3 min ode na 52. Sutra idem po Zalmana. Uloženu lovu želim iskoristit max. Grafulja je inače http://usa.asus.com/products4.aspx?l...50&modelmenu=1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
pa ako ti je do maximalnog iskoristavanja para, onda uzmes freezera 64pro...
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
|
Evo pogledaj moj sig. Nisam mu jos dosao do limita. Struju mozes dic do 1.5V ali obavezno sa drugim hladnjakom iako je bundle hladnjak sa heatpajpovima dobar ali sa otvorenim kučištem. Overclock je postizanje visokog takta uz stabilnost. Ako ti se rusi occt, daj mu vise struje i pogledaj na koliko ti radi memorija i njoj daj struje. U OCCt-u pusti turture test preko noci onda ces znat da je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Je suis Schumi
|
Evo mene opet, naravno kao i po običaju sa problemima, stavljen mi je Zalman, Chasis fan speed je 0. Čovjek mi je rekao da kao neće raditi 10 min. On radi, osjeti se kako puše, ali piše da mu je brzina 0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aka: N.W.S.K. b_buha
|
pa vjerovatno ne ocitava brzinu venta jer vent nije spojen na plocu nego direkt na molex. chasis fan ti je inace vent od kucista a cpu fan je vent hladnjaka....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
da jezgra ode na 52 C pod full load je čudo jer je normalnije da mude veča, a cooler ne valja jer buči, ali neće ni 6 sekundi izdržat sa drugim kulerom ak sa ovim 5 izdržava na 2820 ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#16 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
imam zalmana na procu... i koliko struje memoriji? radit će na 450mhz.. prije je mogla i sa 2.7 i sa 2.8 šta mislite...imam supertalent cl2 4x512/2t
![]() |
![]() |
#18 |
Je suis Schumi
|
Evo vam i ovo da nebi sumnjali u moje prethodne postove [img=http://img243.imageshack.us/img243/9808/untitledib8.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
a memu imam istu i radila mi je na ovim latencijama koje imas na slikici na 2.65V tak da nema potrebe za 2.7 il 2.8... @aski kao prvo povecaj tras na 7 il 8! trc izmedu 12-16 stavi voltazu na 2.65 il 2.7 i naravno smanji htt na 4X! zbog toga ti vjerovatno pada!
![]() |
![]() |
#23 |
Je suis Schumi
|
Evo ga uspio sam na ovoj frekvenciji, zašto ne ide dalje ne znam, uostalom i u ovome je dosta snage, kad zatreba probat ćemo još. E da pitam kako bi išlo sa pasivnim hlađenjem ili sa vodenim, mislim da će vodeno kad tad morat doć u obzir, ne uzima se novi komp svaki dan. http://img489.imageshack.us/img489/7...board01da0.jpg
![]() |
#24 |
Rambus 3xtr1m
|
Jesi stavio mnozitelj sabirnice na 4 ili na 3? Jer množenjem tog množitelja i fsb ne smije ti prelazit 1000HTT... POkusajmemoriju stavit na 3 4 4 8, struje procesoru do 1,46 i ne zaboravi ako imas instalirane drajvere za AMD makni ih jer oni blokiraju CPU voltažu. Mora ti ić više proc, samo negdje griješiš. Ako ga bolje hladiš neće ti ići ništa više, samo ćeš mu moći dat više struje |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#27 |
Je suis Schumi
|
Sad sam ga pokuša odvrtit u prime-u i na početku naleti na error. Jel možda loše napajanje, evo ovo sam dobio sa kućištem foxconn http://www.morextech.com/newsite/Pro...m/ISO-450P.jpg 350W. Bili mu neki recimo Tagan da veću pouzdanost i stabilnost???
![]() |
#28 |
Moderator
|
Možeš probati sa tuđim, da ne popušiš na kupnji bez veze . Sumnjam da će biti nekih poboljšanja, ali nikada neznaš... Velim, posudi od nekoga, pa probaj...
![]() |
#29 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
99% sam siguran da ti se napajanje muči. kad si već kupio takao dobar komp nabavi negdje još 600-700kn na napajanje
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|