|
![]() |
#1 |
Enjoy the Muppet Show!
Datum registracije: Oct 2006
|
Problemi s pržilicom
Radi se o samsung dvd pržilici, model SH-W163A SATA. Kupim Traxdatin dvd-rw i ubacim ga nutra, sve 5 ![]() Spržim nekaj i uredno čita to. Nakon par dana izbrišem sve i izvadim dvd-rw van. Kasnije ga stavim nutra, a kad ono, pržilica ga samo vrti i krči i zavija: bonker2 i nikak da ga očita. Na drugom kompu sa samsung pržilicom radi normalno i kad se na tom drugom kompu sprži nekaj moja pržilica čita bez problema, a kad opet izbrišem, niš ![]() Korišten je nero 7.5.7.0 i 7.2. Stavljen je zadnji bios. Da probam vratiti stari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
dvd rw
da li se isto događa i sa drugim dvd rw medijem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Enjoy the Muppet Show!
Datum registracije: Oct 2006
|
nisam još probal, al budem, sve vrijedi pokušati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Bok ljudi! I ja imam sličan problem s DVD pržilicom, Pioneer DVR - 110 D. Prije mjesec dana kod prijatelja sam spržio nekoliko DVD-ova, Hyundai-evih i normalno su radili, u međuvremenu mi je riknuo hard, dobio sam zamjenski. Sve sam ponovno instalirao i ubacim jedan od tih DVD i komp ga ne učita (kao da ga nema), tako svih tih 10 komada. Pokušam kod prijatelja i sve normalno radi. Eto danas sam se vratio iz zgba i spržio sam 5 DVD-ova, Kvarkovih, na istom kompu, u neri 7, na istoj brzini i od tih 5 učitava samo 1. Jel zna tko u čemu bi tu bio problem? Puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ovaj novi dosta problema stvara ljudima kod przenja i ja sam imao s njim problema i vratio se nazad na nero 6 i sve je radilo kako treba...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Instalirao sam nero 6 i spržio kvark dvd i normalno radi, ali oni već navedeni ne. Stavio sam ih u stari komp i tamo rade. A nisam inst novi firmware, jer ne znam kako se to radi. Može pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
evo link za firmver,znaci skini to i instaliraj i trebalo bi biti bolje.To je u onome stupcu desno i pise ti za tvoj model 110 pioneer samo pogledaj prije tocno jos jedanput model koji imas. http://www.pioneer.co.uk/uk/content/...tml#fdvdwriter
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 13.11.2006. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Eto ga, instalirao sam novi firmvare ali problem je ostao. Razmišljao sam i pošto je do problema došlo tek kada sam ugradio novi hard možda sam njega krivo stavio. To je SATA2 Hitachijev disk (nema jumper) i stavio sam ga na mjesto gdje je stajao stari i ništa nisam dirao. Koliko vidim on je sada master na ADMA Secondary channelu, dok je pržilica master na Paralel ATA Secondary channelu. Možda je tu negdje problem? Zadnje izmijenjeno od: glist. 13.11.2006. u 15:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|