|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem sa neznam čime ali ČUDAN?!
Znači kad se računalo upali nakon par min. speaker počne pištat ko policijska sirena i računalo se ugasi (isto i kod instalacije ponovne windowsa), a pregrijavanje nije u pitanju jer se može upaliti odmah!! Brza pomoć dobro došla?! Probao sa drugim HDD, DDR i : hitthewa ne pomaže....
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Imas krivi zakljucak o zagrijavanju. Racunalo se moze upaliti jer je hladno, a za 5min je vec zagrijano. Provjeri dali ti se ventilator na procesoru vrti. Takodjer, udji u BIOS i provjeri temperature. Prebaci memoriju u drugi slot. Pogledaj dali ti je graficka pravilno utaknuta u pripadajuci utor na ploci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Imao sam slučaj da čovjeku je malo napuknuo nosač ( s.478) od vent. za proc i malo je bio nadignut s jedne strane i imao je isti problem kao ti, skužio sam tako da sam odmah ušao u bios i pratio temp., polagano se penjala i nakon 2-3 min kad bi temp došla sa početnih 30 stupnjeva na 70 komp bi se zamrznuo. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
il ti hladnjak ne lezi dobro il si clocko proc previse di nije stabilan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Nije problem sa zagrijavanjem jer se temp. ne diže iznad 50 stupnjeva, a napajanje sam mijenjao i nije niti to sad idemo probati se zekati sa pci slotovima.... : goood :
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
mogao si napisati kakvu konfu imaš... : nono : ako je riječ o athlon xp/abit nf7 based konfi (pod uvjetom da si sve dobro spojio i da se proc ne pregrijava) postoji mogućnost da ti termalni senzor u socketu (ovo malo plavo čudo unutar socketa na slici ![]() ![]() sve što trebaš napraviti jest lagano (ali zbilja lagano, da se slučajno ne odlomi!) ga podići da malo viri iznad socketa, tako da ga proc pritsne kad ga staviš nazad u socket i to je to. javi je li uspjelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#10 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005