|
![]() |
#7771 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto se ne nađete kod nekog doma? Napacate krmenadle, krumpir, sladold, gemišt. Danas u roli pečem pile, plus krumpiri, plus salata pretpostavljam od zelja, ili možda od matovilca ako je ostalo. Pojela sam sve KinderPinguije, pa će biti tijesno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7773 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas na žlicu. Teleći i svinjski jezici+srca: nuts : Sa krumpačem unutra, onak malo gušće. ![]()
![]() |
#7774 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7775 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ipak sam se odlučila na kuhanje...tako da se sada upravo krčka rižica a šnicli se već hlade ![]() ![]()
![]() |
#7776 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
a da pruzimo Baki sansu za rekovalescenciju???? ako je Jelc i ja natapiramo i nabrijemo,mislim da bu se popravila.. btw, Rak i ja se nasli jucer tam...Baka doskakuce /dokotura se do nas i pita: Iiiiii ,kaj ...buju kakve Zderonje skoro? Rak i ja se pogledamo,......reko..aaaaamnjam,neznam bash...decki su malcice puno razocaraniiii,pa je bilo maaaloo klopeee,paaaa su nas teraaaliii,paaaa... ona je rekla da bu fest pojacala klopu......a za ostalo da je ispalo bezveze sranje jel nije skuzila kaj se dogada.. meni svejedno...a ak mislite da bi mogla na popravni izjasnite se... a imam i jos jedni u rezervu u Vrapcu,moramo Jelc,Amdejac i moja velikost posjetiti ug. objekat i organolepticki ocjeniti kvalitetu ponudene nam papice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7777 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam prvi za popravni baki i to samo zato kaj mi je full draga osoba, al morat ce se dobro potrudit inace ce bit veselja |
![]() |
![]() |
![]() |
#7778 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm kaj ja znam, da ju pustimo još malo da se safta. Ono čeg se ja bojim je da sad bude dobro pa da opet polako vrne na sadašnje stanje. Ja bum malo bacil oko kod piterije tomislav kaj se tiče mesta za sjest, kaj se tiče parkinga to je i nije problem, ima okolnih uličica miljun. Jasno kak god veeelko i nadsve gladno vodstvo odluči ja tam dolazim.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7779 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ručak je loše popraćen. Rola je počela umirati, i čak 2 sata za prepolovljeno pile nije bilo dovoljno kad su muškarci došli jesti. Otac je popljuvao sve osim kruha, i stjerala sam ga van, drmnula jedan KinderPingui koji sam imala sakriveni za stresne situacije poput ove i poslije je sve bilo tiptop. Navečer sam uspjela do kraja pojesti onaj Čokolino, pa skuhat si neki brzinski špinat sa dva jajanaoko, pojesti ostatak sladoleda iz škrinje sa smrznutim višnjama, i sad tako fino vegetiram ispred kompa, malo udaljena od tipkovnice zbog trbuha ![]() Andeo, zima će biti duuuuuga ![]() Btw. mislim da će sutra biti probijen view Žderonja preko 100 hiljada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7780 |
mrzi zimu
|
...ja sam za danas izvukla iz škrinje sarmu... navečer idem na jednu feštu gdje će biti hladne prasetine, grah, francuske i dr. salate, domaćeg kruha...kolača..etc ![]() javim vam kak je bilo ![]() p.s. zakaj ja imam samo 31 post? nije da mi je to bitno nego samo pitam jer sam znatiželjna, koliko sam ja tu već trebala imati preko 1 000 ![]() ![]()
![]() |
#7781 |
Super Moderators
|
Mislim da se postovi na Svaštari ne broje. Pitaj druga Grubišu za detalje. ![]()
![]() |
#7782 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#7783 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
i ja sam da baki pružimo još jednu šansu. pa ako usere, onda je to zadnji puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7784 |
Super Moderators
|
Nekaj me u zadnje vrijeme opako puca za mortadelom...opet sam se danas usvinjio sa vulgaris i onom sa maslinama: nuts : Kad se samo sjetim da je GODINAMA nisam htio ni pogledat a kamoli pojesti...
![]() |
#7785 |
Headbangig Grunf!
|
Mortadela pih! Cura me dans usrečila s izjavaom da dobijam dio onog 10kilskog istaskog pršuta kaj sam postao. Taj pršut je tolko dobar da ga bilo koji krugh samo kavri, prekjučer kad sam bil kod nje sam joj smazao sav dostupni pršut ostatak je negde skriven i očito sam starci znajau gde, sam da ja ulovim neko vrem solo kod nje doma pa bum našel sav pršut. ( džiberi jeni!!!) I da spomenul aje d aje njena draga majka dobila i Tartufa... Pas mater prekjučer kad sam bil kod nej je za ručak napravila varvio od kelaj z krupirom, fino začinjeno z dost papra, a uz to piletina na kockice u pikantnom saftu. Kak sam dans žuril sa starom na jen sprovod smo z Kvatrića naručili Čevape ( velka porcija 15!!KN), oram li reć da sam se uždero ![]() Večera je bila lagana naručil sam lasagne, iz L&G pizzerie di se još dobe Lasagtne velke ko aaluminijska kadica, jedfnostavno su genijalne, tak fino saftne, dobro mljeveno, puno sira a korica gore fino reš : nuts :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7787 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
OT: Molim vas pogledajte koliko su puta žderonje pregledane Jel me to oči varaju ili ??? ![]() Čestitam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7788 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Spekao sam 3 šnicle od svinjske vratine na svinjskoj masti. Ženi sam ispekao pizzu, ali sam napravio malo više tijesta pa sam si napravio jednu lepinju koju sam prerezao po pola i namazao s maščobom od svinjskih šnicli.
![]() |
#7789 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Polako napredujemo i iz godine u godinu smo sve teži ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7790 |
mrzi zimu
|
dečki, ona prasetina i grah/krumpir salat aod jucer su bili...FENOMENALNI ![]() ...prase je bilo tako fino peceno, polako, na ražnju...iznutra mekano, izvana reš...i taman dovoljno slano (neki su se žalili da je preslano, pif :P)... ![]() salate su isto bile jako dobre...bilo je i kolača (kremišnite, švarcvald šnite, boem kocke i čupavci) koje nisam ni probala, ali sam se zato ubila bučnicom: goood :
![]() |
#7791 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Danas sam smazao samo par tanjura juhe i onog povrća i mesa iz nje...sad sam gladan ko pes ![]() Ozbiljno razmišljam o tome da na mast malog pu-ajceka hitim dvije šnite suhog mesa i prek toga par jaja ![]()
![]() |
![]() |
#7792 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Sad si idem podgrijat jednu šniclu koju nisam stigel pojest prije posla. Ostal mi je komadić lepinje koji ću podgrijat u mikrovalki. Sreća pa sam pojel oko 21:00 jedne velike čevape s lukom i ajvarom. Kad se najedem stavit ću kuhat krumpir da se ohladi i da odmah ujutro napravim krumpir salatu da se nasafta do ručka. Flare mi je dala ideju.
![]() |
![]() |
#7793 |
Super Moderators
|
![]() |
#7794 |
mrzi zimu
|
@ jelc - ne brini, zato ja idem 3 x tjedno na aerobic...da mogu normalno papati ![]() ...radila sam faširance, kukurzni kruh i salatu od krastavaca s vrhnjem...za desert...sladoled od lješnjaka ![]()
![]() |
#7795 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Gladna si već nakon vježbanja, ujutro ne možeš oči otvoriti dok nekaj ne pojedeš, pa gablec, pa "službena" obŽderavanja.. Neću ni pričati kako pravi Žderonja kad dođe doma hoće pojesti "nekaj pošteno" Ako nema vremena-naruči se nekaj prženo u ulju i dozlabogamasno ![]() Mi stariji smo sve to već prošli ![]()
![]() |
![]() |
#7796 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I kad su u planu Zderonje, ja sam uskoro u Zg pa da znam?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7797 |
mrzi zimu
|
@ jelc - nemoj tako ![]() ...imam ja sve pod kontrolom...bez brige, nakon toliko godina sam se naucila kolko smijem i kad smijem... smisljam kaj cu kuhat za sutra...i nekak mi se cini da cu kelj ![]()
![]() |
#7798 | |
Super Moderators
|
Pih, današnja omladina se ne zna ni našaliti... ![]() Citiraj:
Kad imaš u planu doći u Zg? Danas je bio odmak od klasičnog ručka-mladi bažul, kiselo zelje i buncek ![]() Još uvjek otpuhujem koliko sam se naŽderao, a ostalo je i za sutra.
![]() |
![]() |
#7799 |
Headbangig Grunf!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7800 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|