|
![]() |
#483 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je igrica zakoon evo do prije pol sata igrao i prešao četvrtinu (25%) šteta što je tako kratka ![]() inače sve mi je ostalo super, nije kao u MW ono glupo sustizanje, brzine nisu toliko abnormalne kao u MW, sve u svojim granicama ocjena 4/5 po mome |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da je 90% ljudi u vezi CARBONA reklo ovo:: baad : I podrzavam ih. Teska zbljuvotina.
![]() |
#487 |
Registered User
|
ja dobia igru jucer i vec sam presa 70% vise mi se neda postala je igra jako dosadna al morat cu ju pric samo sta ce trajat dosta dugo igra nije nista posebno meni je i dalje najbolji nfs3 i underground 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A mogo sam si ipak kupit auto al sam gledo u krivu mapu, jesam bonker teški, uglavnom prešo karijeru sa Lamborghini Gallardom, ostalo mi pola milje na tekućem - škrtac teški ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
To i mene hebe!! Već lagano pihzdim. ![]() Taman ono idem bossa prelazit, sve super, a onda paf... : hitthewa Kaj može bit problem??? Pregrijavanja grafe? Možda zbog wina, imam dosta gluposti na njemu, pa nije baš nastabillniji iako ne vjerujem da je do toga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Izgleda da se to svima događa, meni isto par puta. Valjda će izaći neki patch za to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
I ja igram carbon i nazalost vec na 66% career moda mi je postala dosadna ![]() Bas zalosno sta rade ti ljudi cijelu godinu... Ja sam poceo sa nfs 3 HP na mojem prvom kompu 333mhz celeru,ali sam odigrao cijeli serijal u medjuvremenu,pa dobro ne bas cijeli (nikad nisam igrao Motor City Online zbog 56k...) Od Porschea Unleasheda samo je islo na gore bar sto se same fizike auta tice.. za ovo drugo,normalan evolutivni put(grafika, tuning koji je zainteresirao veci broj korisnika tek prije nekoliko godina recimo tamo pojavom F&F Jedinice) Eto toliko.... Nazalost za nas ljubitelje utrka rijetki su naslovi koji zaista vrijede...
![]() |
#497 |
Premium
|
Osobno cu se nakon ovakvog fijaska javit EA i reci im sto ih ide!!!!: finger :
![]() |
#499 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Tražiš totalno krivu igru u krivom žanru ![]() NFS je arkada, dok su Live for speed, rFactor, Gran Turismo (za PS2) i druge simulacije koje "vrijede". Od novijih NFS-a možeš očekivati bolju grafiku, više autiju, bolji soundtrack, više zabave i ako to novi NFS ponudi on je uspio.Ako tražiš automobil sa pogonom na stražnje kotače kojeg jedva možeš voziti a da se ne izvrtiš na malo bržem zavoju onda NFS definitivno nije igra za tebe. Svi koji tražite dobru fiziku i realnost: LFS , rFactor
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislio sam da se to samo meni događa: stoopid I sad je postalo malo zahebano, imam full nabrijane Rx7 i dodge challengera, ali oni su tier 2 , i sad kad me ekipa počela napadat sa Lamborginijima i skylineima, koji su tier 3 postaje mnooogoo teže...A da stvar bude smješnija još nemogu ni kupit neki tier 3 auto u car lotu, a bogami neam ni para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da vidimo vaše zvijeri. Evo mojih ( na 47%) : Alfica: http://img247.imageshack.us/my.php?image=breraff6.jpg http://img295.imageshack.us/my.php?image=brera2ow7.jpg DB 9: http://img295.imageshack.us/my.php?image=db9lo1.jpg http://img295.imageshack.us/my.php?image=db92ks1.jpg
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
imma onog nekog lamborhjinija golf 5 i neznam vise koji nije mi igra bas nekaj najbolji mi je undergroun2 ovo je bzvz......
![]() |
#506 |
sto da napisem ?!
|
evo i moje ljepote: ![]() imam još i DB-9 ali je on smeće kakvog nema. nema do camara, potegne, malih problema ima u zavoju na početku ali je sve 5. sad sam se malo raspizdio, vozim utrku, imam prednost cijelu utrku, i zadnji zavoj i zadnji krug, pred ciljem kao da protivnički auto dobije krila i pređe me samo tako, 10 puta sam probao i svaki put je tako arghhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Ljudi neznam sta da kazem ,imam osjecaj da su igru napravili ono nabrzake al bas zesce nabrzake ... I kakve su to zene u igri ??? Ona koja je na pocetku trke sto drzi one baklje izgleda koda se zesce ispetardirala sta je to ? Ajde ona na filmicu je ok al brate mili evo ja na 10 % non stop ista glupaca vise mi je muka samo skipam ... ![]() A sto se sveukupno igre tice one neke fore Crew Ekipa ,ma sta daj molimte samo me zivcira s onim upadicama dok vozim ko coek ... Uzas ,samo cekam da malo provozam shelby-a i to je to . Ma meni osobno Rula Underground 1 & 2 (al vise 1) ! Prica katastrofa ,: finger : EA !!!!
![]() |
#509 |
Guest
|
a i meni je lol kaj predstavljaju protivnike ko zle bande ono uvijek se kreću po 5-6 auta istih boja 4 stanu pred tebe i onak proporcionalno se odmaknu i onda kao boss sprektakularno uleti i i hear you are again in town, you better leave or.... |
![]() |
![]() |
|
|