|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj je sad ovo???
Idem ja danas refreshnut modem u Device Menager-u, kad ono lijepo DVD,prža.HD na ATA kablu i onaj spojen na SATA preko adaptera...sve do jednog piše SCSI:confused: Ma nemoj...napravio komp upgrade sam od sebe ![]() Ničim izazvan... Ma koji mu je...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: A kaj je sad ovo???
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Ne hulite djeco ![]() Nije NFII nego DFI AD77 Infinity-KT400. Ma ne bih se ja bunio da imam u kompu dva SCSI HD-a... ![]() ![]() ![]() Mislim-baš me briga kaj piše u Device Menageru, ali da mi je baš bistro i nije:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Da li si skoro instalirao novi VIA 4in1? Ja jesam pa sad imam "SCSI" diskove LOL
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Imam "tvorničke" 42"...sve iznad 4.45 rezultira krepanim kompom. Ma iz čista mira... Jedine "skazi" drivere sam uvalio pri instalaciji PATA HD-a na SATA kontroler...i to prije oho-ho vremena:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
ma pusti sto pise, jel to radi (stabilno i brzo) ?
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() E sad sam se fakat zabrinuo kaj je čitanje opalo na 17MB mjesto na 17.5 ![]() Ne brine to mene ništ-samo me ždere zakaj se komp povampirio ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|