|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
xerox 19'' LCD problem
ovako, ovo je več treči monitor koji je došao s reklamacije, i svaki puta se pojavlja drugi poblem, prvo je bilo smeče ispod staklene površine, pa se zapekla slika a sad pod crnom pozadinom imam jako svjetle mrlje koje su uz rub ekrana, e sad čuo sam da je to kako tako normalno kod nekih monitora pa me zanima kaj vi mislite. e sad ovo je slikano s fotičem u mraku i trebali bi vidjeti svjelte mrlje s ljeve i desne strane i iznad ekrana ![]() Ova zadnja slika je sa night modom, tu se jako dobro vide nepravilnosti kaj vi mislite...kaj da napravim? treči put reklamacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Mislim da to nemos reklamirati. Vidi se i na mom, mozda malo manje ali ipak zavisi kako si slikao. Jel te to jako smeta? mislim to se vidi samo dok se igra ucitava i komp kada mijenja rezolucije.. Osim ako gledas 16:9 video onda stvarno smeta... Ako si kojim slucajem mislio na onaj pixel dolje malo lijeo sto je zakljucan u plavo to ti nije dovoljno za garanciju imam i ja jedan dolje malo desno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne ne, ne taj pixel, mislio sam samo na osvjetljenje monitora mislim, ovak, u win. se to uopče ne skuži, jedino u igrama nekim. a i čuo sam da je to normalno kod nekih lcd-a, tj da imaju problema sa prikazivanjem crne boje. na drugim tamnojom bojama se isto vidi, ali slabije! Kaj onda ništ od reklamacije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
šlap
|
Mislim da ne to je pretpostavljam normalno. Koliko si ja kontam do toga dolazi jer povrsina lcd nije glatka vec mat (ono pokravno stalko je samo staklo nije lcd) i onda valjda zbog te povrsine ti vidis kako svjetlo obasjava jer dolazi sa strane, a ne samo odozada kao kod monitora bez pokrova. Al eto barem imas IMO najljepsi monitor koji se kod nas moze nabaviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa to baš i nije normalno, ne u tolikoj mjeri. Nosi na reklamaciju. I drugi put upali monitor i pogledaj kakva mu je slika prije nega ga odneseš doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
šlap
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
da, bome i je slično...ljudi ova slika gdje se jako vide bjele mrlje...to sam upalil night i brightness je porasel za 200%, ne vidi se tako normalnim okom nikako.. očito monitor ima problema s prikazom crne podloge...ko i dosta monitora,barem koliko sam čuo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|