|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Pocetnicka pitanja
Poprilicni sam pocetnik sto se tice ovoga pa mi nemojte zamjeriti na svim ovim pitanjima koje cu postaviti.... E ovako......sta mi sve treba da se spajam na net a da ne idem preko fiksne linije....znaci npr. vani sam i hocu se spojiti na net preko lapa. Sta mi sve treba, koje su brzine....koja je cijena (najvaznije od svega), dali veza puca...? Zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
najbrža, najljepša i najjeftinija opcija - wireless (802.11b, 802.11g)... nedostatak: dostupno samo na određenim mjestima... ako se želiš spajati iz dvorišta ili iz besplatnih hotspotova, može koristiti. skuplja, ali dostupna koliko su dostupni i mobiteli - GPRS, UMTS. VIP/Vodafone ima dobro rješenje za to (one njihove kartice). testirao sam ih i implementirao u dvije firme i kod nekoliko ljudi za po doma i mogu reći da odlično radi. fakat je okej. čuo sam od ljudi (na žalost ni od koga čije bih znanje na tom polju pretjerano cijenio) da imaju problema s t-mobile-ovim karticama. ne mogu tvrditi, ali tako sam čuo. nisam nikada radio s t-mobile rješenjem za podatkovne usluge.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Koja je fora sa tim VIP/Vodafone i kako to funkcionira...mislim koje su brzine i koje cijene....i od kuda mogu sve pristupati internetu? Na koji nacin to funkcionira uopce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Svida mi se nesto ovakvo, ali posto nemam nikakve veze sa skolom dali postoji alternativa ovoj opciji...tj. nesto bar slicno tome. Koliko samskuzio da bi ovako nesto koristio moras ici u skolu tj. bilo sta slicno. http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=327833 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|