|
![]() |
#1 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Evo ovako imam jedan malo skakljivi problem,po laptopu (dok je bio zatvoren) prosula se neka tekucina,pretpostavljam da je kiselina (osvjezivac za auto),nije se prosulo puno nego tek toliko da se moze prekriti rukom da "spaljena velicina",onako kao je je u kapima sve prosuto,znaci laptop je IBM,a oni koji ga imaju znaju da on ima sa druge strane ekrana malo hrapaviju povrsinu,a ona je na mjestima spaljena,pa nema sanse da se ista boja flomicima ili drugim stvarima (jedino mozda u servisu) !! Zanima me koje je vase misljenje,dali je moguce da posaljem laptop na servis i da mi oni to ponovno prelakiraju,i dali bi me to kostalo i koliko ?? veceras ako stugnem cu postati slike od "spaljene mrcine",btw. rijec je o IBM R52.... jos jedna stvar,dali netko zna mail od IBM sluzbe za korisnike u hrvatskoj,ili jos bolje broj na koje ih mogu nazvati ? hvala na odgovorima,pozdrav: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teško da će ti netko u servisu prelakirati taj dio. Prije će ti ponuditi da zamijene cijelu stranicu. A to će te koštati. Moj je prijedlog da na to mjesto staviš neku naljepnicu ili još bolje da ti netko naparavi neki air brush crtež na tom mjestu. IBM u HR: http://www.ibm.com/contact/hr/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dubwise
Datum registracije: Dec 2004
|
da,sad sam zvao servis,i rekao mi je da ne lakiraju stranice,nego jedino mogu naruciti cijelu stranicu koja kosta 600 faking kuna,covjece malo preskupo za komad plastike,radije cu si kupiti naljepnice sa thinkgeek-a ili slicnih,jel zna netko slicnu stranicu ali da salju u Hrvatsku,zato sto mislim da ovi ne salju nazalost.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|