|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
wlan:usb ili pci karticu
e ovako...planiram si uzet neku wlan karticu ili usb.dvojba je u tome ,jer mi je komp malo dalje od prozora pa bi ja kupio kabal i stavio ga na prozor. da li da kupim pci karticu(čuo sam,što je antena,koja je povezana s karticom,veće dužine da je signal slabiji???) i usb(kupim produžni usb kabal.da li je i ovdje singal slabiji što je ovaj udaljenij)? nadam se da ste skužili što želim reći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
intrusion-security
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
-usb isto nije loša ideja ( uzmi canyon usb jer je jako dobar ) ali tu si ograničen maksimalno dopuštenom dužinom usb kabela.. - u oba slučaja ostaje pitanje kako ćeš riješiti antenu..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Svakako Canyon 511 PCI karticu sa kojom dolazi antenica. Neusporedivo bolje hvata signal od usb sticka, ja sam stick stavljao na sve moguće usb produžne, dizao gore-dolje, okretao okomito-horizontalno i na kraju popizdio i kupio canyonicu. I veza preko 2 solidna zida (u 3. prostoriju) na 10-ak metara je sa antenicom na PC stolu izvrsna.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I veza preko 2 solidna zida (u 3. prostoriju) na 10-ak metara je sa antenicom na PC stolu izvrsna. E ovo upravo meni treba, da spojim dva kompa iz 2 sobe na router tako da mogu ici na Xnet. Koji router uzeti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
a za ugradnju je potrebno malo volje ![]() |
|
![]() |
![]() |