|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Problem sa maticnom
ja sam jucer kupio matičnu ploču, i nemogu uopce dobit neku sliku, probao sam resetirat bios, vadit bateriju od ploce, ali nista... ventilator na procu se vrti, mrezna svijetli kad je kabel unutra. danas sam lika zvao, al se ne javlja: hitthewa: hitthewa: hitthewa e sad da li je to ziher da ploca ne radi, ili mozda netko ime neku ideju? ploca je Soltek SL-75MRN-L, MD 1800+ Palomino, 256mb pc2100 Pqi, Geforce 4 mx440 Zadnje izmijenjeno od: nightmaster. 04.11.2006. u 13:20. Razlog: Pravila |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
moguće je da te tip za***ao i prodao neispravnu ploču |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
na toj grafi je integrirana jedna graficka, al nema jumpera sa disable-at ju, probao sam i sa drugom agp grafom i sa pci grafom... sa ramom se nisam bas previse igrao, al mislio sam to malo kasnije probat. napajanje radi, jer se ventilator od proca vrti, i sa drugom maticnom mi radi... jednostavno mi nema signala... al probat cu se jos sa jumperima igrat, skinuo sam manual od ploce, pa ce valjda pomoc... ako ne... hebiga, nema vise trgovanja dok ja ne vidim da komponenta koju kupujem radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
integriranu grafucku isključiš u biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
da ali ja ne mogu ni do biosa... nista, ocistio sam tu maticnu, sve opet lijepo iz pocetka slozio resetiro bios sa baterijom, jumperom i dalje ne mogu dobit nikakvu sliku... lik mi se ne javlja na mob i dalje, ali mi je na mail odgovorio da sam ja skurioplocu jer je ona njemu radila i da sam ja vjerojatno kondenzator s***ao ako sam imao elektriciteta u rukama... a hebiga otisle pare u zaborav moze lock |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj i proc stavit neki drugi....ako nije ni to, onda si definitivno ispušio pare! Što se tiče elektriciteta i kondenzatora.....reci frajeru da ne s...re i da nepriča gluposti, pa nisi ti trafostanica da možeš spalit stabilizator! Stvarno svakakvih pacijenata ima... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Rekao ti je da si ti vjerojatno spalio kondenzator stabilizatora napona statičkim elektricitetom??? Reci ti njemu da je njemu mozak spaljen... Što si rekao, ova integrirana grafulja se može preku jumpera disableat? Nabavi jumper, pa probaj... Ako ne, nek ti vrati lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Proktolog
Datum registracije: Oct 2005
|
Ili memorija ili slaba baterija u ploči! Nek ti ne bude teško - isprobaj drugu memoriju i drugu bateriju! 99% da je nešto od to dvoje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|