|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
LCD-Philips 190S7FS Silver 19" za igranje??
bok... razmisljam o kupnji Philips 190S7FS Silver 19",zanima me dal netko ima nekakva iskustva sa ovim monitorom,bilo pozitivna ili negativna ![]() sve u svemu ..samo me zabrinjava ovih 8 ms odaziva, jel to dosta, iLi pak da odvojim jos kojih 500 kn (necu ako nemoram) pa da uzmem monitor sa manjim odazivom.Monitor bi bia namjenjen najvise za igranje prvenstveno nekih sportskih simulacija(ISS,FIFA...) te pucacina... Hvala!!!!
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
8ms ti je u svakom slučaju dosta kod bilo kojeg LCD-a,dakle neće biti ghostinga ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
dzuro - sve, uključujući i 16ms pa na niže je dovoljno da nema ghostinga... ovo štopišu po kazalogima, pa stavljaju 4ms, 2ms, ubrzo će početi pisati -2, -4ms.. gluposti, čisti marketing.. rađe gledaj contrast i brightness... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo dizem stariju temu, ali ja isto planiram uzeti navedeni monitor kao sekundarni. Sluzit ce uglavnom prikazu slike u Windowsima i gledanju televizije preko TV kartice, pa mi je bitan lijep prikaz boja. Ujedno mi treba i DVI+VGA ulazi da mogu spojit 2 kompa na njega i saltat ulaze u menijima. Sto opcenito mislite o tom monitoru za tu namjenu s obzirom na njegovu cijenu od ~1800kn? Hvala ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da nema boljeg... imam isto to samo moj nema dvi. bojama je zadovoljan i tatek zaketi crtovac (webmaster jedne galerije -> puno slika), a monitor je jako ugodan za rad. u igrama se ponasa jako dobro, ghosting zasad nisam vidio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cek, kak nema DVI? Imas neki drugi model ili? Postoji neka revizija istog bez DVI-a? Jer DVI mi je presudan faktor...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
zaboravih reci : hitthewa moj je 190C i nema DVI, inace je potpuno jednak 190S koji ima dvi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|