|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
SE555 + intel pro wireless (centrino)
Dakle radi se o doticnome AP-u i Dell D620 lapu s centrino platformom.... i o njihovoj netrepeljivosti. Naime pri prvom spajanju sve prodje u redu i u sekundi, softver si pohrani postavke u profil i stvar radi. restartam komp, kad se dignu win isto ga nadje u sekundi ali stane na acquiering network adrress i tako unedogled. Probao sam spojiti i preko T-mobile GPRS/EDGE/WLAN kartice i stvar hoda. Nakon podizanja racunala treba mu reci samo da ukljuci WLAN i moze se na net. Problema nebi bilo da nije cinjenice da doticna kartica uskoro ide van iz kompa i da ugrađena nekako mora profunkcionirati. Postoji li rijesenje koje ne ukljucuje zabijanje simensa u zid i odlazak u ducan po neki linksys? EDIT: zaboravih napomenut da se na AP spajaju jos 3 kompa, sto zicom sto bezicno. Na AP-u je pokrenut DHCP i sa ta 3 kompa stvar normalno hoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koju si zastitu stavio u se555 opcijama, WPA-PSK ili preko MAC adresa ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Jesi u properties od Wireless Network Connection stavio na "obtain an ip adress automatically ? Inace ja sam isto imao takvih problema, imam 4 kompa spojena, pa mi nikako nisu svi odjednom htjeli prihvatiti vezu, tj. ici na net i onda sam im stavio MAC adrese i sad funkcionira sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
jedino je stvar u tome sto na Della nemogu ni pod razno natjerati da se kulturno spaja preko ugrađene mrezne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stvarno je biljka ta kartica u Dellu, ako ti se na svima ok spaja i isto si sve napravio kao i na ostalima onda mora raditi. Tesko je sad ovako reci, probaj se poigrati u opcijama od te PCMCIA katice, onda je sigurno do nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi pogledao ovdje: http://support.dell.com/support/down...&os=WW1&osl=EN ima li noviji drajver za tu WiFi karticu?. Predpostavljam da je puna oznaka modela Latitude D620, ako ne u supportu izaberi tačan model. Nebi bilo loše pogledati na site - u "pravog" proizvođača te WiFi kartice (obično se radi o miniPCI verziji) da li tamo ima novija verzija drajvera. Napiši puno ime te kartice (bar kako piše u Control Panel - System - Hardware - Device Manager). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ok, hvala vam ljudi, ak uspije sto od ovog, super, ak ne, opet cu vas gnjavit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|