|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
E6600 temperature i voltaza
Prije kojih tjedan dana kupio sam taj proc zajedno sa ostatkom konfiguracije. Sve je bilo ok dok jucer nisam isao slozit kablove, tj. sve sam izvadio iz kucista i na kraju slozio sve uredno. Problem je u tome sto mi je sad voltaza jezgre kad nista ne radim oko 1.13 do 1.15V. Temperatura mi se krece oko 24. Kada pokrenem OCCT i malo ga "zaprzim" voltaza mi se digne na 1.3V a temperatura naraste na maksimalno 45-46 nakon oko pol sata. Nakon sto ga opet pustim par minuta u idelu temperatura padne na 25 a napon na 1.14-1.15. Sve te temperature sam mjerio sa SpeedFan-om i sa ASUS Probeom. Kada nakon paljenja ili restarta udem u bios i gledam temperature i napon pise mi skroz normalnih 29C i napon od 1.3 kakav mi je bio prije par dana. Nista nije OC-ano. Sve mi radi makar je ta voltaza u idelu niska. Cim se optereti odmah naraste voltaza. Konfiguracija je sljedeca: E6600 P5W DH Deluxe 2XCrucial Balllistix 800MHz OCZ GamerXtream 600w Seagate Barracuda 320GB 7950GX2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Iskljuci EIST i C1... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Za bolji OC i perfomanse se preporučuje isključivanje EISTa i C1
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|