|
![]() |
#1 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
mjenjanje IP adrese - proxy? kako?
Bok. imam jedno pitanje ako mi netko moze pomoci. Ovako zanima me kako da mjenjam IP adresu a da se ne skidam sa neta? ...preko prox-ija? ...ili? ako mi netko moze objasniti kako se to radi - sta moram napraviti (konkretno za mozillu firefox) - skinnio sam neki plugin za mozillu i neznam kako da namjetim ... sta da radim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
IP adresu nikako ne možeš mjenjati bez da se disconnectaš. nikako, niti u teoriji. ono što želiš, je promjena proxy-a. i to pretpostavljam proxy-a koji neće dozvoliti da tvoja adresa bude vidljiva nekome na koga se spajaš (uključujući web i ostale servere). na ovoj stranici možeš naučiti sve što ti treba da bi razumio dokumentaciju od ekstenzije koju si instalirao. i naći sve potrebne linkove da napraviš ono što ti treba. doslovno na toj stranici. meni se ne prevodi na hrvatski, ako netko to želi, može slobodno contribute-at hrvatskoj wikipediji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
...da krivo sam se izrazio ...umjesto mjenja ...sam trebao napisati skriva.... Ok probati cu ove vase prjedloge i probati cu neke programe kao npr hide my ip .... Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|