|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
NAT error kod Azureusa
Može mi netko kroz screenshotove pokazati kako da ispravim NAT error kod Azureusa? modem je Zyxel Prestige 660W/HW znam ući u web konfigurator sa http://192.168.1.1/ vidim taj NAT dio ali ne znam te portove i sve što treba napraviti. inače azureus me traži sljedeće: da otvorim ovaj port- 62725 UDP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pozdrav kliknes na NAT pa na SUA only---edit detalis pa pod start port napises port koji te trazi azureus ili stogod vec ,a pod end port isti taj. IP adresu stavis od tvog kompa u LAN-u,to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa LAN, znači moram ju svaki put upisivati, piše da je dodjeljena od DHCP-a? -->
misliš IP adresa je ona koju pogledam po Status kod network connections-->pa LAN, znači moram ju svaki put upisivati, piše da je dodjeljena od DHCP-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
postavi si da komp uvijek ima fiksnu ip adresu u vezi s ruterom, npr. 192.168.1.2, pa nju trebaš upisati |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
znači fiksnu vezu napravim tako da upišem tu adresu u ono gore što je rekao ili negdje drugdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
sad mi u Azureusu NAT kružić nije više označen ali je onaj DHT firewalled-žuti je. Što da sad radim? edit: krivo sam napisao, napočetku NAT kružić nije bio označen ali sad je opet crven, znači ništa se nije promjenilo. Da možda resetiram modem? mislim da ga već jesam jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
fiksnu adresu dobiješ tako da u local area connection propertiesima mu dodijeliš ip, ali na http://192.168.1.1/ moraš dhcp isključiti. bar mislim da je tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
e da, i jedan prijedlog. odkantaj azureusa i skini uTorrent, mali i jednostavni program koji koristi višestruko manje resorsa od azureusa, a jednako je funkcionalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
A gdje se isključi DHCP, tu http://192.168.1.1/ vidim samo tablicu, nema ničeg aktivnog što se može kliknuti. Firewall ne koristim nikakav, a od windowsa sam sve isključio. Isprobao sam sve klijente uključujući ABC i uTorrent ali Azureus je najbolji, resursi mi nisu važni jer imam 2GB rama i jak procesor. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
subnet mask 255.255.255.0, defaul gateaway i dns 192.168.1.1 a ovo za dhcop ne znam kako je kod 660, ja imam prestige 600 i to ti je pod advanced options-LAN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
imam ovo pod LAN:
znači samo stavim DHCP none i ništa više? |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
e to, i staviš DHCP None, a u propertiesima koju hoćeš, npr 192.168.1.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
|
Ništa od toga, sve sam napravio uključujući i ovo- dakle i isključio DHCP i stavio pod LAN IP i sve što ste rekli i sad kad sam u Azureusu napravio NAT/Firewall test i javlja grešku.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
hmmm, ne znam onda. probaj još jedino u forwardati taj port na internet connection sharing, ako već nisi, drugo ne znam što bi te kočilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|