|
![]() |
#31 | |||||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
peltier je priča za sebe, ali ne odustajem ![]() Citiraj:
izgleda da si u pravu. nisam se poprilično dugo zanimao oko hlađenja pa sam ispao iz toka. kad mi je to bilo zanimljivo onda je zalman bio car (barem kod nas) jer i nije bilo lako doć do nečeg drugog. sad se sve potpuno promijenilo i ponuda je gotovo pa neograničena, a i cijene su se drastično smanjile. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
imam neke zamisli samo nisam siguran želim li to isprobat na svom stroju. ideja je da vodu dovedem direktno na proc bez dodirne površine na bloku, ali tu uvijek postoji mogućnost da procuri. mislim to se radi na veliko, ali ne želim davat hrpu para kad imam mogućnosti sam napraviti. jedno me vrijeme držala ideja da to omasovim za prodaju i računica je bila ok kako za mene tako i za korisnika, ali nekako nije bilo zainteresiranih za distribuciju. svi po defaultu samo brandiraju kao da smo mi tupi glupi pa ne znamo napraviti ništa dobroga. je ima dva tri tipa kod nas koji nešto pokušavaju i oboružani su strpljivošću do boga, i rade po narudžbi kad se neko javi, ali nije to to jer jedan od njih (MrIce čini mi se) radi odlična vodena hlađenja. Em što dizajnerski dobro izgledaju, em su zaista i kvalitetna. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
yap DrIce...to je to. znam da je nešto mr fr dr ![]() ma to me zadržava...da nebi bilo curenja a onda zbogom proc, zbogom garancijo ![]() čita sam davno recenzije i već onda je otišao daleko u tome. ne znam jesu li u međuvremenu napravili nešto novo. moram potražit stranice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
mislim da sam ovo već rekao u nekom postu ovih dana. nema te stvari koju ti nećeš pokrenut s dvojezgrenim 4200. ja si isto neš kontam da ga uzmem. ili 4400. on je skuplji od c2d, al kad uzmeš u obzir još novu matičnu, memu, možda i cooler novi treba, onda se definitivno isplati. al ako kupuješ novu konfu, il ti je cilj samo vrtit superpi, onda c2d.
![]() |
#36 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
4200 je vise nego odlican procesor. Mozes ga bez problema potjerati jos 300-400mhz (na taktove fx60 mozda). C2D je trenutno najbrzi no to ne znaci da je najbolji, a e6300 na defaultu nije brzi od 4200+. Glavna snaga c2d je u oc potencijalu.
![]() |
#38 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Najbolji je relativan pojam - njemu je najbolje bilo uzeti neki x2 nego kipati masnu lovu za novu maticnu, cpu, ram...
![]() |
#39 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
ST sa 120mm vent ih popapa za dorucak : quake : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
je razmišljao sam o novoj konfi ali...6300 oko 1500 kn, dobra ploča na čipsetu i965 ili 975 oko 1200-2100 kn...e to je već previše. ima ih na čipsetu 965 i sa 700kn, ali pitanje je kako rade- ma kakv superpi...žena bi me zatukla da sam još i za time išao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |