|
![]() |
#7681 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nisam ja ni gledo krumpač, ima zanimljivijih stvari na tim slikama ![]()
![]() |
#7683 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
AMD kak skuhaš to? jel to kao krumpir gulaš samo kaj dodaš vina ili? Inace ja krumpir gulas kuham tako da zdinstam junetinu na puno luka, dugo dinstam i napravim kao saft i onda samo to zalijem s vodom i stavim par krumpira unutra da se skuhaju. To bude onak gušće, ali jušno ![]() Inače, danas sam klopala pečenu teletinu, krumpir i miješanu salatu od paradajza, paprike i luka ![]()
![]() |
#7685 |
Super Moderators
|
![]() |
#7688 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Za to moraju biti kisela vina, dalmatinska nisu dobra. Evo sad baš jedem i stavio sam si još malo octa, volim da bude malo kiselo. Sad kad ovo pišem sjetio sam se da već dugo nisam jeo govedinu na salatu.
![]() |
![]() |
#7689 |
Super Moderators
|
![]() |
#7690 |
Moderator
|
![]() |
#7691 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Baš sam si i ja mislio napravit mladog bažula. Nešto za varivo, nešto na šalatu. Punica ga je jučer kuhala i veli da je izvrstan. Sad sam i ja malo ogladnio od same priče o klopi. Za navečer sam si ostavio malo sira i vrhnja, mislim da budem to malo podebljao sa špekom ![]()
![]() |
![]() |
#7692 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nego ljudi kada ce opet neko restoransko druzenje ??? zadnji put mi je klopa pobjegla jer se moralo radit, mada sam stigo popit dva tri jegera (e kako sam tek tada bio gladan ![]() bakina kuhinja je cist ok pa ako se mene pita moze opet tamo : goood :
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7693 |
Super Moderators
|
![]() |
#7694 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
The truth is out there...zapravo in there ![]() http://img168.imageshack.us/img168/6159/img0065jx1.jpg Brokve su samo za ukras : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7695 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Čavli idu pod ostali hardware. ![]() Danas sam na laganijoj hrani-juha, pire krumpač i orada.(ostala mi je jedna u škrinji pa da ne stoji bez veze)
![]() |
![]() |
#7696 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
fala AMD ![]() ![]() danas...rolani juneći šnicli na saft, domaći njoki, zelena salata i ...pita od jabuka i od sira ![]()
![]() |
#7698 |
Super Moderators
|
Nije loša ova orada, jedino je bed kaj nije Plug 'n' Play, dok joj očerupam kosti pol jela mi se ohladi ![]()
![]() |
#7699 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a kaj da vam velim..danas je bila juha, purica, mlinci, cikla, kruh i orehnjača...najslađe je kad se ide jest oko 2 sata ujutro...: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#7701 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nego kad bumo napravili jedne prigorske Žderonje. Onak s jednim odojkom, lukom i kruhom ispod peke. Jer znaš i sam da deca od toga dobe probavne smetnje. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7702 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() lijepo nabrzaka maknes kicmu i one kaj su spojene s njom, a one zaostale pojedes ![]() edit: to ti je neke 2min posla, ovisno o spretnosti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7703 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7705 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() [img=http://img166.imageshack.us/img166/5421/img0242vw5.th.jpg]
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7706 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Zato mi kontinentalci više volimo dagnje, lignje, muzgavce, sipe, hobotnice... Oradu koju uvaljaš u kukuruzno brašno i hitiš u tavu baš i ne možeš na brzaka očistiti.
![]() |
![]() |
#7707 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
upravo radim burek.....(od sira)svi koji ce se pobunit da znam da burek sa sirom nije burek al to je meni najdraze.......tako da jos cca 15 min i gotove je!!!
![]() |
#7709 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7710 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
sam vi za***avajte.....al ja sam se ubio a vama kruli...... nije motani nego onaj vulgaris okrugli,sa extra punjenjem+domaci sir.....mrak... ja bi jos al sve sam pojeo......: goood :
![]() |
|
|