|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jos jedan problem sa grafikom
Nakon razlicitih instaliranja drivera (catalista) sve se svodi na isto. konfiguracija nije bog zna sta ali radi probleme. kada pokrenem vecinu igara tipa warcraft 3, MOH etc...heroji 5, njih nekad i uspijem igrat sat vremena ali se opet desi ista stvar, nestane slike ( slicno kada monitor otidje u stand by mode) i nakon 10-ak sec comp se resetira. evo konfiguracije : MB Gigabyte M55plus-S3G, sAM2, GeForce 6100, VGA, SATA, FW,GLAN CPU AMD Athlon64 3500+ BOX, Sck AM2 Gigabyte X550 PCIE HM, 256DDR), TV-out, DVI DDR2 512MB PC5300 (667MHz) Kingmax HDD Seagate ST3250824AS, 250 GB 8MB, S-ATA300, NCQ, 7200 400w napajanje DVD+RW/-RW Pioneer DVR-111D, Dual Layer, 16x, bulk imam garanciju i sve ali bi tio rijesit sta prije jer dok ja to odnesem treba cekat otprilike 10-ak dana. kupljeno u ve-mila (split) ako neko ima koji komentar ili rijesenje nek replay plz. p.s. prije sam imao problema sa ati karticama (driveri) izbacivalo bi iz igre i restart compa ali eto sa serijom "X" izgleda isto. pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
To ti ne mora biti greška sa drajverima. Pokušaj izvrtiti OCCT, jer mislim da imas nestabilnost u kompjuteru. Većinom na relaciji ram-ploča-procesor. Ako prodje OCCT onda bi mogla biti greška u grafici ili napajanju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
kao sto je mortal rekao ili neka nestabilnost ili bi ja cak rekao da se nesto pregrijava. u kakvom kučištu je to smješteno? Probaj upalit komp sa maknutom bočnom stranicom i popipaj coller (ne ventilator ![]() Znaci upali komp i opipaj sve 3 navedene komponente + coller od matične. Onda pokreni neku igru i igraj minutu,dvije i pipaj i vidi ako se sta počne iznimno grijat.
![]() |
#4 |
Premium
|
sta se tice pregrijavanja, nije. procesor 40C system 42 grafika je malo vruca ali nije da nemozes sada drzat ruku na njoj (ima pasivno hladjenje). mislo sam najprije da mi se podudara sa on-board grafikom ali je i ona automatski iskljucena. stim da su sve nove komponente (stare 6 dana). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
vako, OCCT je nepravio svoje i ve je ok. cak me iznenadilo tjekom testiranja dok procesor pola sata radi na 99% temperatura se nije digla povise 37. najjednostavnije bi mi bilo rjesenje kad bi imao nekog sa maticnom koja ima PCIE da provjerim jeli radi grafika funkcionira ok... izgleda da cu im morat ostavit grafiku na 10-15 dana ![]() BTW hvala na savjetima. p.s. mozda budem uzimao novu grafiku nVidia pa ako ima ko kakvu preporuku (do 1000kn) nek napise slobodno . Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo mene opet : hello2 : Jos neodnese racunalo na garanciju jer kako igram wow na njemu nije bas da imam vremena ![]() e da evo trebam rec da wow mi radi bez ikakvih problema dok npr. warcraft3 i quake 4 nema sanse. dali bi moglo mozda biti moguce da graficka ne podrzaje taj engine igre ili sta.... pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|