|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Instalirao sam kontroler za firewire jer mi treba za digitalnu kameru, ali ne radi ispravno. Iako je neki dan radio dobro ?( Probao sam nac novi driver za njega ali uzalud, pa ako mi netko moze pomoci bio bih mu jako zahvalan. WinXp je instaliran ali nije original pa nemogu ic na update drivera. ![]() Kliknuo sam na Unistall driver i sad se kontroler uopce ne pojavljuje u Device menageru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na forum. Lijepo te molim da pročitaš Pravila i staviš opis cijele konfe u sig. Hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na dobrodšlici i hvala za sig
![]() |
#5 |
Registered User
|
Probao sam nać drivere ali nisam uspio ![]() U Biosu nema te opcije za FW, sve sam pretražio. Pomagajte please..
![]() |
#6 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dok nisam imao FW kontroler na matičnoj imao sam PCI kontroler (proizvođač je bio nekakav INTEX) i na njemu je bio taj VIA FW chip mislim da ima oznaku 6307 ili nešto slično. Drivere ni je nikad nisam našao posebne nego se uvijek koriste od WInXP i oni rade ok. Sjećam se da sam par puta selio karticu po slobodnim PCI slotovima i nakon par puta windowsi su je prepoznali i sve je bilo ok. Je li na kraju kontroler na MBO ili imas PCI karticu? Ako je na ploci mora biti i opcija enable/disable u biosu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Radi se o PCI kartici. Stavio sam je u 2. slot i sad je uredu. Valjda će tako i ostat. Hvala vam svima na brzoj pomoći, pravi ste! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|