|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pitanje 20/24 pinskog konektora napajanja - kako spojiti?
Kratko i jasno pojašnjenje upita: MBO: DFI Infinity Ultra-U (s939), sa 24 pinskim konektorom za napajanje + 4 pinski konektor. PSU: Chieftec GPS-400AA-101A, sa 20 pinskim napajanjem + 4 pinski konektor. Je li to međusobno nekompatibilno? 4 pinski konektor PSU ne ide u 4 pinski konektor na MBO. 20 pinski ide u onaj 24 pinski na ploči, ako ga ubodem uz donji rub (gledano kad kanta stoji uspravno). Može li se to dvoje spojiti i kako ili će biti mijenjanja napajanja? Hvala na pomoći. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Chieftec ima 24pin priključak, samo spojiš 20+4 pina jer su "odvojeni". Nisi baš jasan. I dodatni i 4pinski mora "ući" u ploču! : stoopid
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, ima 24 pinski, pogledaj ovdje se lijepo vidi... http://www.chieftec.de/?page=product...=4&language=de
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
Ajd da onda pitam i čemu služi 6 pinski priključak na napajanju. Ne vidim mu mjesto na ploči. EDIT: Nino, ovo sam tražio.: cheers2 Kad su mi napajanje isporučili bez ikakvog uputstva. : Machineg Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.10.2006. u 15:07. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zato smo tu : goood :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#9 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
|
Eto ga, zaostajem polako za tehnologijom. Na mojoj grafi nema tog konektora. Znači valjda da joj ni ne treba (Gigabyte GeForce 6200).Ok domy. Ovo je riješeno. Ali ostavi mi otvoren topic ako budem imao još koje pitanje. Hvala svima na pomoći. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.10.2006. u 15:06. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|