|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
problem: Wlan na faksu (FOI)
pozdrav ljudi ovako, imam IBM R40, Centrino platforma sa Wlan 802.11b karticom. Problem je sljedeči: Za pristup interentu putem Wlana na mojem faksu, Foi-u, potrebno je imati od Carneta User i pass (imam), zatim skinuti SecureW2 (imam) i spojiti se putem uputa (pročitao 30 puta) Problem je u tome što se pod network connections u odabiru enkripcije treba odabrati TKIP a pod Authentication WPA. Ja to nigdje nemam u opcijama samo WEP. Pitao sam i na faksu i niko, pa čak ni teh podrška nebre objasniti. Inače win na lapu mi dolaze bez SP2, ali sam skinuo s neta SP2 i još uvjek nemam WPA i TKIP. Pa nije valjda da moram kupovat novu karticu???? Pliz help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo pročitaj ovo: http://support.microsoft.com/kb/815485 Dakle ili probaj tamo spominjani add-in ili pređi na SP2 i stvar bu šljakala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš možda Intelove drivere za karticu pa da njih probaš, a WZC isključiš?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Wireless Zero Configuration
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eto, driveri a? Svašta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
I s kojom brzinom ti skida s neta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eto tako izgleda kad ljudi ne čitaju il ne razumiju što im napišeš. U drugom postu ti je dan link a tamo se spominju drajveri i SP2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|