|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Mic ne funkcionira nakon gledanja tv-a na kopmu
Ovak prvo: igram cod2 i koristim TeamSpeak drugo: imam teratec cinergy 400 tv karticu 3. zvucna - onboard 5.1 Puno put mi se dogodi da nakon kaj gledam TV i nakon toga pokrenem TS mene niko ne čuje. OK , gledam ja i vidim da je mic postavljen na mute pa maknem ja kvačicu od tam ali onda čujem samog sebe na zvučnike a opet me niko ne čuje prek TS-a.Pokrenem igricu i kad koristim team speak koji je u igrici tam me se čuje. Restartam ja komp pogledam volume panel i opet je kvačica na mute kod mica ali ovaj put usprkos tome kaj je tam kvačica mene se čuje prek TS-a. Probal sam snimati sa onim programom u windowzima svoj glas ali kaj god napravil nic nemrem snimiti ( jenput sam uspel ali ni sam neznam kaj sam napravil ). Pokrenem pod sound and audio devices -test hardware i tam mi mic radi u bilo kojem od gore navedenih slucajeva. Primetil sam da se to dogodi ( nisam siguran ali recimo da sam uspel primetiti ) kad TV na kompu gledam pomocu InterVideo WinDVR 3 a kad gledam sa DScalerom onda nisam primetil da se to događa. I još jedna stvar , štel sam si danas snimati seriju jednu i igrati ali kad sam ja štel nekaj reci prek TS-a nije se cul moj glas nego se je cul zvuk sa tv-a. 1000 put sam gledal dal sam kaj krivo spojil ali nisam. Probal sam drugu zvucnu ( terratec six pack 5.1 ali kod nje nisam nikak mogel prav konfigurirati 5.1 zvuk tj na ljevi zvucnik se je cul desni i tak sve ispremesano a i javilo mi je da je zvucna nekakav half duplex tj da nemre istovremeno reproducirati zvuk i slati moj tj ja mogu druge cuti ali oni nebuju mene ) Neznam kaj da vec sprobam dal jednostavno trebam nabaviti kvalitetniju zvucnu karticu ili se da ovo srediti nekak ? Da mi normalno mic radi nakon kaj sam koristin InterVideo WinDVR 3 tj uopce gledal tv na kompu. P.S. ak ovo spada pod softverske probleme onda se ispricavam i molim da se tam prebaci
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|