Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.10.2006., 23:14   #541
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
steta zadnja utrka i paff,,,,,,, no oke ako ne bude nize od 10. mjesta jos se moze probiti do postolja,,,,,, ali naslov,,,,,, nemoguce,,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 21.10.2006., 23:54   #542
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
steta zadnja utrka i paff,,,,,,, no oke ako ne bude nize od 10. mjesta jos se moze probiti do postolja,,,,,, ali naslov,,,,,, nemoguce,,,,,
nista nije nemoguće, kao što nije bilo ni prošlu utrku. Brazil je zaznuta staza, neki peh Alonsu a dobar start Schumia moglo bi dovesti do masovne grižnje noktiju....vidjet će mo mada su šanse male ipak postoje....
Staro 22.10.2006., 03:00   #543
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ma je da ali ipak bas sad da se toliko "pehova" desi u jednom vikendu,,,,,,

britanski novinari bi fino mogli pocet pisati o sabotiranju bolida
speedy-3 je offline  
Staro 22.10.2006., 14:00   #544
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ajmo Šumi ide po naslov!

sve to on može, a ako i ne uspije, još uvijek je najveći!

dokazao je svoje kroz godine, nema se više što dokazivati! ja bi jedino volio da nas sve iznenadi i ostane još u Formuli!
Gabre je offline  
Staro 22.10.2006., 14:13   #545
vorda22
Guest

schumijeva jedna i jedina sansa je da alonso, fisi i kimi ispadnu, a da ga massa propusti naprijed...2/4 ili 3/4 se moze desiti od toga, ali mislim da 4/4 jako tesko

Staro 22.10.2006., 14:15   #546
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
schumijeva jedna i jedina sansa je da alonso, fisi i kimi ispadnu, a da ga massa propusti naprijed...2/4 ili 3/4 se moze desiti od toga, ali mislim da 4/4 jako tesko
Pa Šumi će se lako pbračunat s Kimmiem i Fisikom.
Freek je offline  
Staro 22.10.2006., 14:17   #547
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Slažem se s freekom, lako će on ove prestići (ako misli zaslužit naslov prvaka onda to mora moći), samo je alonso upitan. Naravno, ne želim da se njemu nešt dogodi pa onda schumi pobijedi, ali žao mi je što je veća vjerojatnost da lošiji osvoji naslov
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 22.10.2006., 16:43   #548
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Bumo vidjeli, Interlagos je poznat po svakakvim događanjima. Neka bolji osvoji naslov makar mi je jedino žao sto se u ove zadnje dvije utrke nije na stazi moglo odlučit o prvaku. Baš sam se nado dobrom okršaju i onda rikavela se desi. Grrrrr
vga killer je offline  
Staro 22.10.2006., 18:19   #549
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
ali žao mi je što je veća vjerojatnost da lošiji osvoji naslov
Ti to o Alonsu???

oke Schumi je najbolji vozac F1 ikada ali nemoze se reci da je Alonso "losiji" samo zato sto nema 7naslova,,,, odlicno je vozio zadnje dvije sezone i ove je bilo dosta dobrih fightova sa Schumiem i totalno je zasluzen taj naslov sto ce danas najvjerojatnije pokupiti
speedy-3 je offline  
Staro 22.10.2006., 19:21   #550
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
pukla guma, šmrc..

bobe je offline  
Staro 22.10.2006., 19:21   #551
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Nabijem je na qurac i gumu.
Staro 22.10.2006., 19:43   #552
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
ajde nek sada alonso opet kaže "napokon se meni sreća osmjehnula"

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 22.10.2006. u 22:21.
rendula je offline  
Staro 22.10.2006., 20:04   #553
nicko
Guest

Napusit ce se alonso sljedece godine....bas me zanima koliko ce mu pomoc njegovi krumpiri u mclarenu....
nicko je offline  
Staro 22.10.2006., 20:34   #554
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Tolko o Michaelu i njegovom fenomenalnom bolidu.... mislim da su danas sve lajave gubice dobile šamarčinu.... ovako vozi samo Michael!!!
Staro 22.10.2006., 20:37   #555
nicko
Guest

Nek sad netko kaze samo da je netko bolji od Schumija....alonso mu nije do lijevog noznog palca...sto je covjek napravio u ovoj utrci, to granici s nemogucim...
Kad se mora tako skrupmat mutavi alonso, pa to je strasno...krumpa se 2 sezone i onda mora i na zadnjoj utrci najvise...
nicko je offline  
Staro 22.10.2006., 20:38   #556
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Tolko o Michaelu i njegovom fenomenalnom bolidu.... mislim da su danas sve lajave gubice dobile šamarčinu.... ovako vozi samo Michael!!!
Potpisujem milion puta.

Startuje sa desete pozicije (zbog kvara na bolidu), probije se par mjesta, probije mu se guma i to na pocetku kruga, nakon promjene gume dospjedne na zadnje mjesto, i na kraju zavrsi cetvrti.

SVAKA CAST SCHUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Staro 22.10.2006., 20:59   #557
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

***ENA GUMA,,,,,,,,, uff da mu guma nije pukla obisao bi ih sve za 2 kruga

i ae se malo odljepite od Alonsa zasluzeno je dobio oba naslova nema tu nista veze sa "srecom" ono ovo sa schumiem se moze sada usporedivati i usporedivat ce se s njim jos dosta dugo (oke vjerojatno ne iduce sezone kad sjedne u onu mrecedesovu kantu) ali ono Alonso vozi odlicno i na najboljem je putu da za nekoliko godina bude kao Schumi,,,, nitko od Schumia nije bolji sada i nece biti jos dugi niz godina ali ovo "Kad se mora tako skrupmat mutavi alonso, pa to je strasno...krumpa se 2 sezone i onda mora i na zadnjoj utrci najvise..." je totalno bezvze komentar ta nije Alonso kriv za te kvarove koji su se desili na Schumijevom bolidu,,,,,,,,

za Michaela samo : cheers2 : goood : lik je pravi vladar formule 1 steta sto odlazi

uff moram i za Fisicelu reci : suicide lik stvarno nema pojma,,,, Kimi je u losijem bolidu bolje branio svoju poziciju od smotanog Fisicele ono je stvarno sramota sto je napravio,,,,, tesko Renaultu s njim iduce sezone,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 22.10.2006., 21:00   #558
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

SCHUMAHER JE CAR!
Matth€w je offline  
Staro 22.10.2006., 21:04   #559
nicko
Guest

Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
***ENA GUMA,,,,,,,,, uff da mu guma nije pukla obisao bi ih sve za 2 kruga

i ae se malo odljepite od Alonsa zasluzeno je dobio oba naslova nema tu nista veze sa "srecom" ono ovo sa schumiem se moze sada usporedivati i usporedivat ce se s njim jos dosta dugo (oke vjerojatno ne iduce sezone kad sjedne u onu mrecedesovu kantu) ali ono Alonso vozi odlicno i na najboljem je putu da za nekoliko godina bude kao Schumi,,,, nitko od Schumia nije bolji sada i nece biti jos dugi niz godina ali ovo "Kad se mora tako skrupmat mutavi alonso, pa to je strasno...krumpa se 2 sezone i onda mora i na zadnjoj utrci najvise..." je totalno bezvze komentar ta nije Alonso kriv za te kvarove koji su se desili na Schumijevom bolidu,,,,,,,,

za Michaela samo : goood : lik je pravi vladar formule 1 steta sto odlazi
Jasno da nije!!! Ali zanimljivo je to....kad pogledas malo statisktiku u zadnje 2 sezone, pogledaj koliko je kvarova imao schumacher, a koliko alonso...
Alonsu je uvijek sve savrseno funkcioniralo u kljucnom trenutku...

Btw, jel ima netko snimljenu utrku, ja sam zaboravio snimit??
nicko je offline  
Staro 22.10.2006., 21:10   #560
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Jasno da nije!!! Ali zanimljivo je to....kad pogledas malo statisktiku u zadnje 2 sezone, pogledaj koliko je kvarova imao schumacher, a koliko alonso...

ma objektivno je gledati samo ovu sezonu jer predzadnju je Ferrari bio u komi Schumi se bas i nije borio za naslov ,,,,,,, a to sto se Alonsu bolid nije kvario je zato sto su ga je Renault dobro slozio i Alonso nije pretjerivao kad nije bilo potrebno,,,,,,, a ove sezone nije ni Schumi bas imao previse kvarova na bolidu (ili se lose sjecam pocetka sezone)
speedy-3 je offline  
Staro 22.10.2006., 21:27   #561
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ali opet fino se oprostio s Formulom, teško je i to napravit sa 20. na 4., nije se predao, odlazi u stilu. Ali kad će nam promijenit komentatora Prasička, uopće se ne kuži da mu je srce bilo na mjestu kad Alonso pobijedio.

I slažem se Schumaher je car.
tutix je offline  
Staro 22.10.2006., 21:40   #562
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ovo danas je bilo maestralno.....

Brijem da MSC može i hodati po vodi
Foxman je offline  
Staro 22.10.2006., 21:42   #563
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Startuje sa desete pozicije (zbog kvara na bolidu), probije se par mjesta, probije mu se guma i to na pocetku kruga, nakon promjene gume dospjedne na zadnje mjesto, i na kraju zavrsi cetvrti.
Kimi je znao pobijedit sa zadnjeg mjesta.
No svejedno dobra voznja msc-a. Steta sto je imao problema i nije ostvario pobjedu u svojoj posljednjoj utrci.
SRV je offline  
Staro 22.10.2006., 21:56   #564
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Kimi je znao pobijedit sa zadnjeg mjesta.
No svejedno dobra voznja msc-a. Steta sto je imao problema i nije ostvario pobjedu u svojoj posljednjoj utrci.
znao je doci do 3-2 mjesta nikada nije do 1. to je zadnji Rubens uspio koliko se sjecam ali i on i Kimi su bili na zadnjoj poziciji od samoga pocetka utrke Schumi nije + imao je problema s bolidom,,,,,,, od ovih vozaca koji su sada u F1 nitko to ne bi uspio napraviti Schumi je samo jedan
speedy-3 je offline  
Staro 22.10.2006., 21:57   #565
vorda22
Guest

haha vidi ove ms fanove i njihove komentare...ferrari je isao na sve ili nista, dok renault to nije morao...na kraju im je ostalo nista...massa koji je ove godine prosjek od vozaca pobjedi za pola minute i to jasno govori koliko je ferrari dominantan bolid...pridodamo tome jos odvrnut do kraja schumijev bolid i njegovu klasu koja je sigurno veca od masse, i dobije se razlog "maestralne" schumijeve voznje...vec vidjeno od kimija recimo prosle sezone kada je imao isto tako nadmocan bolid

Staro 22.10.2006., 21:59   #566
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Ali opet fino se oprostio s Formulom, teško je i to napravit sa 20. na 4., nije se predao, odlazi u stilu. Ali kad će nam promijenit komentatora Prasička, uopće se ne kuži da mu je srce bilo na mjestu kad Alonso pobijedio.

I slažem se Schumaher je car.

ima zato novaka koji se smijao u madjarskoj kada je recimo alonso ispao, pa to dodje negdje na isto

Staro 22.10.2006., 22:00   #567
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
kak mm je žao schumija......tip fakat nema sreće.....inače massa svak čast tip je odvozio pre***eno...a schumijev povratak nakon puknuća gume: nuts :
u tome je dakoazao da je jedan od najvećih.....
Kimi je offline  
Staro 22.10.2006., 22:01   #568
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
haha vidi ove ms fanove i njihove komentare...ferrari je isao na sve ili nista, dok renault to nije morao...na kraju im je ostalo nista...massa koji je ove godine prosjek od vozaca pobjedi za pola minute i to jasno govori koliko je ferrari dominantan bolid...pridodamo tome jos odvrnut do kraja schumijev bolid i njegovu klasu koja je sigurno veca od masse, i dobije se razlog "maestralne" schumijeve voznje...vec vidjeno od kimija recimo prosle sezone kada je imao isto tako nadmocan bolid
Tocno tako. Cisto objektivno receno.
SRV je offline  
Staro 22.10.2006., 22:12   #569
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Baš i nije bilo viđeno od Kimmia prošle sezone.
Freek je offline  
Staro 22.10.2006., 22:19   #570
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova

naravno imam ja snimljeno samo moram na dvd prebaciti.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na